Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Dlaczego ludzie mówią że należy miec wszechstronny gust muzyczny?

Polecane posty

i że "nie należy sie zamykac tylko w jednym gatunku". Zespołów metalowych jest tak dużo że przez całe życie nie zdołam ich wszystkich poznać po co słuchac czegoś innego? // // // // // //

Gość gość
Gimbaza już po lekcjach?

bo potem zakłada się głupie tematy i krytykuje gusta muzyczne innych

no bo czemu ktoś kto słucha jakiegoś popu z radia i Feel ma być traktowany jako osoba o nie gorszym guście muzycznym niż ja? :-o

Gość gość
Kasia, gdzie jedziesz na kolonie w wakacje?

na wakacje jade jak zwykle na woodstock albo na jakiś metalowy festiwal typu Brutal Assault lub Masters of Rock, choć bardziej prawdopodobny jest wood. A poza tym zamierzam robić to co robie czyli imprezować, grać w gry komputerowe i czytać ksiązki, ćwiczyć gre na gitarze, pić piwo, uczyć sie do sesji wrześniowej...a ty gdzie jedziesz na wakacje? :classic_cool: na grilla do szwagra? :classic_cool:

Gość gość
Kasia, jaka Ty głupia Jesteś pis/da. :D

Gość gość
Nigdy nie byłaś na żadnych koloniach? Z Mamusią siedziałaś na placyku przed blokowiskiem?

Gość gość
A kupujesz piwo w supermarkecie Leroy Merlin? Ha ha ha ha

Jeździłam na normalne wakacje - do rodziny w rajchu, do chorwacji, egiptu i tak dalej. Nigdy nie byłam na koloniach, moja aspołecznośc nie pozwalala mi na obrzydliwośc przebywania z obcymi obrzydliwymi bachorami, l zawsze lubiłam tylko swoich znajomych, nie lubie być socjalizowana na siłe.

zreszta z kim ja rozmawiam, z troglodyta co pewnie nawet nie wie co to jest ten cały metal, a uczepił sie żeby mnie poirytowac, i nie potrafi ułozyć wypowiedzi dłuższej niz jedno zdanie. Żegnam 🖐️

Gość gość
jem kupe :classic_cool:

Gość gość
ty mała k***wska pseudo metalowa lewacka d****o!!! nie obrażaj ludzi tylko dlatego, że jeździli na kolonie!!! ty pewnie jeździłaś na takie zagraniczne wypady, ale palcem po mapie, a do rajchu a i owszem, jestem pewna, że jeździłaś, ale po to, by dawać d**y starym obleśnym niemieckim biseksualistom!!!

Gość gość
Kasia, to małe, grube, zakompkeksione ś****wo, któremu się wydaje, że złożenie kilkunastu słów w nieporadne zdanie, świadczy o wyższości g***a nad ku/pą. Zresztą... z kim tu rozmawiać? Z dzieckiem, które kupuje piwo w supermarkecie Liroy Merlin i jeździło ze starymi do Reichu? Buhhah

173 cm/62kg to mała i gruba f**k logic :classic_cool: nie chce mi sie już gadac z wami, kafeteryjne nolify żyjące kafeterią, traktujecie forumowiczów jako jakieś wazne w waszym życiu postacie, a fakty sa takie że powinnam was g***o obchodzić a już na pewno nie być przedmiotem waszych chybionych projekcji dotyczacych wygladu 🖐️

chcesz słuchaj jednego gatunku, ale nie mów, że jest najlepszy

Gość gość
Ale kloc, 62 kilogramy? Masakra. W dodatku to dopiero gimnazjalistka, co będzie kiedy zacznie nabierać kobiecych kształtów?

Ona ma 20 lat...i przy tym wzroście to normalna waga więc gościu nie naciągaj na siłę.

Gość gość
20 lat? No nie żartuj, poziom wypowiedzi jak 13to latka. Szok.