Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na dworze gorąco a moje nogi..

Polecane posty

Gość gość

Wyglądają strasznie. I weź tu ubierz krótkie spodenki czy sukienkę. Masakra. Strasznie mnie to krępuje czuje sie źle i niepewnie. Mam wrażenie, że każdy sie na nie patrzy. A przykro mi jak widze długie śliczne nogi. Bez pajaczkow zylakow itp itd. Tak jak moje.. Do tego celulit mi sie pojawił od tabl anty i już w ogóle. Tragedia. Ma też ktoś tak? Dodam. Mam 22lata.

Gość gość
Ja też mam bardzo nieładne nogi, długie wprawdzie, ale takie mało umięśnione, z cellulitem i z czerwonymi kropeczkami po depilacji, których nie umiem się pozbyć :(( Niestety zmagam się z problemem nadmiernego owłosienia, bez depilacji miałabym całe nogi (nie tylko łydki) jak facet... :( Staram się je trochę opalić, wtedy lepiej wyglądają i jakiś czas temu zaczęłam ćwiczyć i powoli widać efekty. Wszystko to nie zmienia faktu, że skręca mnie na widok ślicznych, gładkich nóg u innych dziewczyn. Mam 30 lat. Ty jesteś bardzo młoda, a już masz żylaki? Może to genetyczne? Może jakieś maści albo masaże pomogą? Ostatecznie można usunąć je operacyjnie.

Gość gość
moje też - uda flaki, łydki jeszcze gorsze, skora na kolanach, krótkie do wzrostu, blade, żyły prześwitujące i cienka skóra :D

Gość gość
i najważniejsze - są też krzywe. Bardzo.

Gość gość
Tak tak co w rodzinie to nie zginie. Ja jako tako. bez tych wszystkich zylakow były by nawet ładne.. Najgorzej wyglądają z tylu. Na udach mi sie też już coś robi po bokach. Byłam u lekarza. I powiedział, że zrobi mi zastrzyki w te żyły i na jedna nogę 400zł czyli razem 800. Kremy itp nic nie dają tabl też nie. Więc dupa. Muszę sie zapisać na zabieg. Nie mam wyjścia. Chciałabym mieć na wakacje ładne nóżki

Gość gość
Ja mam podobnie.. Masakra

Gość gość
18 28 zapomnij o ładnych nogach na wakacje, skleroterapie robi się na jasień, bo przez cały miesiąc trzeba chodzić w uciskowych rajstopach. Do tego przez kilka miesięcy do max roku na nogach utrzymują się siniaki po zabiegu. Do tego jedna sesja na ogół to za mało, najcześciej potrzeba kilka 3-4 na jedną nogę

Gość beznadziejne nogi
i ja mam okropne. ćwiczę w domu różne układy, ale od tego mam zawroty, od pochylania, itp. mogę robić przysiady, skręty tułowiem, wymachy nóg i takie robię, a na tyłek najlepsze sa takie z klęku, a mnie wtedy w głowie wiruje, głupie to. mam celulit, krzywe nogi, krótkie, blade, no paskudne. ćwiczę, smaruje się, a nie poprawiają sie :(

Gość gość
Lekarz mówił że maks dwa tyg w takich uciskowych. Ja i tak w domu siedzę .. Aktualnie więc bym jeszcze wytrzymała ewentualnie bym na wieczory wychodziła. Więc już nie wiem

Gość gość
A i To ma być metoda piankowa nie płynem

Gość gość
też mam problem z nogami. Upał a ja nawet spódniczki nie założę. Wszystko przez te masywne nogi, nie umiem się przemóc, źle bym się czuła odsłaniając je :(

Gość gość
też miałam robiony zabieg metodą piankową w bardzo dobrej klinice w Warszawie. Rajstopy musiałam nosic miesiąc. Miałam tylko jedną serię, bo pajączków nie było dużo. Siniaki utrzymywały się do ok 6 miesiecy.

Gość gość
Moje nogi też nie zachwycają... Zyły widac, pajączki powychodzily i to tego gruba warstwa tłuszczyku... heh taki juz mój urok, od pasa w gore super a w dół 2 rozmiary wieksza... Do autorki: tak na pocieszenie powiem Ci że po ciąży stan nóg się pogarsza... Mam 25 lat jedno dziecko i okropne nogi!!! A kasy na ich upiększenie brak...

Gość gość
a ja to p*****le... ;) tez nie mam idealnych nog, troche celulitu i chodze w krotkich spodenkach, nie interesuje mnie co inni sobie pomysla. Nie bede w takie upaly w dlugich spodniach sie grzac, a jak komus sie nie podoba to juz jego problem, a nie moj :P

Gość gość
W sumie macie rację. Wiem, że na jesień sie robi .. Tak też myślałam że teraz to bezsensu. Nie wiem jak ja sie przemoge. Robimy akcje 'nogi to nie galeria wystawy' i zakładamy wszyscy krótkie spodenki obojętnie jakie one nie sa

Gość gość
Ja mam śliczne nogi, bardzo wręcz ładne i chwalone, tyłek też niczego sobie, ale co z tego, skoro nie mam kompletnie biustu :o Załamuje mnie to, mam rozmiar stanika 75A :( Wolałabym mieć brzydsze nogi, ale żeby te cycki były chociaż w rozmiarze C tak, żebym mogła mieć fajny dekolt. Cycki ważniejsze od nóg. Ale cieszę się, że teraz jest ciepło, bo nosze krótkie spódniczki i buty na obcasie, a to trochę odwraca uwagę od braku biustu. Zamienię długie nogi na duże cycki!!!

Gość gość
A ja ani nóg ani cyckow można gorzej? Można :D

Gość gość
Też się wstydzę nóg. Dlatego od niedawno zaczęłam biegać. Mam takie proste kolumny bez żadnych mięśni, łydki chude, bez mięśnia, do tego blade bo się nie opalam. Mam nadzieję, że dzięki bieganiu moje nogi będą ładniejsze i nie będę się ich wstydzić. Zastanawia mnie jednak jedno: po cho\lerę bierzesz te pigułki anty jak masz od nich żylaki? Nigdy nie zrozumiem kobiet, które wyniszczają się i trują dla chłopaka. On i tak tego nigdy nie doceni, za 5 lat zamieni Cię na nowy model.

Znajdźcie sobie faceta. On was zaakceptuje, i wtedy to dla niego będziecie zakładać sukienki. :)

Gość gość
Masz 22lata i bierzesz antykoncepcję ??? SZOOK

Gość gość
Masz 22lata i bierzesz antykoncepcję ??? SZOOK

Gość gość
Nie. Ja biorę bo muszę. Mam zespół policystycznych jajników i muszę mieć okres wyregulowany jak ich nie biorę to okres mam co dwa miesiące np. Raz mi sie zdażylo że pół roku nie miałam. A tabl biorę od 4mies.

Gość gość
Zylaki mam od dziecka. A okres nie przez tabl sie tak zrobił bo już miałam najpierw był ok potem opóźnienie o tydz.. Dwa. Później o miesiąc. I zdecydowałam sie na nie.bo strasznie sie męczyłam

Gość gość
myślę,że powinnaś wybrać się na konsultacje do lekarza,najlepiej dobrego specjalisty od chorób krążenia. mogę polecić sprawdzonego chirurga http://www.krefft-laser.pl/uslugi.html mi swojego czasu bardzo pomógł. sam zabieg był prosty,a efekt nie do przecenienia. bo żylaki w tak młodym wieku to powód do niepokoju i lepiej zająć się tym jak najwcześniej. w końcu chodzi o twoje zdrowie.