Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkaposta

do mężczyzn pytanie

Polecane posty

Gość autorkaposta

Jestem idiotką owszem...wpakowałam się w romans z gościem, który jest kilka lat w związku, niby nieszczęśliwy, rzadko ma seks, nie wychodzi nigdzie do znajomych ze swoją dziewczyną, nawet jego przyjaciele nie poruszają tego tematu, ona też nie jest zbytnio atrakcyjna. My dogadaujemy się świętnie, mamy doskonały seks...ale jak powiedział, nie zakończy związku, zeby wejść w drugi, bo nawet się nie znamy.I mówi to nie takie proste, nie zrozumiesz.... I owszem nie rozumiem, jak można zdradzać...on mnie kręci, chciałabym go poznać, spotykać się z nim, nie tylko na seks...ale cóż jak widać nie jest mi to pisane. Dlatego jak się odezwie muszę być silna i olać go, ale nie nie odpisując, ale coś mu napisać, żeby poszło mu w pięty, ale nie było pretensji.,..Mężczyźni, co myślicie co Was by uderzyło?

Gość autorkaposta
to jak z tego najlepiej wybrnac? "z twarzą"

Gość autorkaposta
moze wysle anonimowa wiadomosc do jego dziewczyny?

Gość autorkaposta
ok :D zaczęłam się spotyakć z facetem i sypiać, który ma dziewczynę od lat, nic mi nie obiecał wręcz przeciwnie, ale chce to skończyć, więc jak się do mnie doezwie co napisać, zeby poszło mu w pięty a nie było z pretensją? Chociaż nie ukrywam, ze ja chciałabym coś więcej, on wie, ale nie ma to sensu, bo będę cierpieć...

moze wysle anonimowa wiadomosc do jego dziewczyny? x jak masz dowód to dobry pomysł, on jest cwany i tak powie dziewczynie że nie uwierzy ci

Gość autorkaposta
pewnie masz rację dowodów mam mnóstwo w postaci smsów,ale na pewno się nie ujawnię, więc nie będę robić zamieszania. A poza tym kazdej kobiecie taka wiadomość dałaby do myślenia itd

Gość autorkaposta
Zachowam sie normalnie, odpisze, ale już nie ulegnę...

Gość dr trupek po 40 h dyżuru
Proponuję nie pisać nic, zamilknąć.

Gość autorkaposta
z jednej strony tak, ale z drugiej nic złęgo mi nie zrobił, sama proponowałam spotkania również, nic mi nie obiecał...więc po co zachowyywać się jak skrzywdzona oszukana, skoro układ był prosty

Gość autorkaposta
ja jestem studentka prawa, ale pracuję w kancelarii prawnej a On jest współwłaścicielem. Seks mamy w biurze, ale ostatnio On wynajał na ten cel mieszkanie, czym mnie bardzo ujął :)

Gość autorkaposta
powyzej podszyw

Gość gość
I nazywasz się Ola Zimińska i ćpasz :P