Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloil

facet lew jaki prosze o odpowiedz kobiety

Polecane posty

Gość kloil

jw

Trudny charakter, uparty jak osioł, generalnie ciężko się z nim dogadać jak się na coś uprze. Jestem 14 lat z lwem czasami to aż się iskry sypią!

Gość gość
A co ma znak zodiaku do charakteru człowieka?

Gość gość
egoista, niedojrzaly, latwo popada w nałogi (lekoman, ćpun), maminsynek, mysli tylko o sobie, do tego leniwy. Wiec nie polecam. Tak samo z panną, mialam dwoch facetow panny i oboje takie duże dzieci, tylko sie bawic, 30latek na poziomie umyslowym malego chlopca, tylko koledzy i zabawa

Gość gość
z mojego doswiadczenia - trudny do wytrzymania, leniwy, maminsynek, musi miec wlasne zdanie, nie przyjmuje krytyki, boi sie obowiazkow, odpowiedzialnosci, reaguje agresja, zlosliwoscia, uparty,

Gość gość
To ja mam inne zdanie o lwach, mój chłopak jest z 12 sierpnia i imprezowanie zupełnie mu nie w głowie, jesteśmy razem 3 lata i właściwie nigdy się nie pokłóciliśmy, jest rozsądny, spokojny, pokojowo nastawiony do ludzi i bezkonfliktowy i to ja często szukam dziury w całym :). Ale uważam jak gość powyżej, że znak zodiaku nie ma większego znaczenia, zależy w jakich warunkach i z kim się ktoś wychował i jaki ma charakter.

Gość gość
" maminsynek, musi miec wlasne zdanie" x a czy te dwie rzeczy się przypadkiem nie wykluczają? Maminsynek to osoba, która nie ma własnego zdania i często prosi radę swoją mamę i postępuje zgodnie z jej "poradami". A to ze faceci kochają swoje matki... cóż, to są jedyne kobiety które kochają nas bezinteresownie, jak będziecie miały synów, to też będzie starały się ustrzec ich przed błędami. Podobnie jest z kobietami, często zapatrzone w swoich tatusiów i są ich oczkiem w głowie.

Gość gość
A jaki jest według was rak? Panna to moim zdaniem zmierzluch ;-)

Gość gość
a co to znaczy zmierzluch? wszystko sie zgadza co piszecie o tym lwie.

Gość gość
Tylko kobieta jest w stanie dobierać sobie partnera pod względem znaku zodiaku... jakby to miało jakieś znaczenie. 21-wiek, a czytając coś takiego czuję się jak w średniowieczu :)

Gość gość
nie dobieramy pod względem znaku zodiaku, po prostu takich mialysmy chlopakow, wiec opisujemy ich ceny charakteru. Najgorsza jest wg mnie panna, z nią mam najgorsze doswiadczenia, niedojrzaly egoista, ktory mysli tylko o sobie i żeby się bawic, po trupach do celu.

Gość gość
A co to znaczy maminsynek? Idźcie sobie na pierwszy plac zabaw, a zobaczycie że dziś nawet 10-latkowie są pod opieką mamusi, odprowadzają ich do szkoły, itd... z nich to dopiero wyrosną maminsynki :) Za moich czasów obecność mamy na podwórku gdy miałem 7-8 lat i grałem z kolegami w piłkę to był wstyd, 8-latki już samodzielnie poruszały się po mieście w promieniu 2 kilometrów, nie mówiąc o samodzielnym pójściu do szkoły.

Gość mmm234
Zmierzluch to znaczy, że jak nie ma umoru to czepia się o wszystko...i to ciągłe gadanie i ględzenie...brrrr

Gość gość
"nie dobieramy pod względem znaku zodiaku, po prostu takich mialysmy chlopakow, wiec opisujemy ich ceny charakteru" x Ale charakter to nie zasługa układu planet, to jaki jest człowiek zależy od tego w jaki sposób był wychowywany i w jakim obracał się towarzystwie. Dziś praktycznie wszyscy są na jedno kopyto... liczy się tylko zabawa, kasa i seks, zero obowiązków, odpowiedzialności, itd, pokolenie wychowane na Beverly hills 90210 i innych głupich amerykańskich serialach, napatrzyło się na amerykańskie wzorce i przeniosło je do naszego kraju :)... znak zodiaku nie ma żadnego znaczenia.

Gość gość
Równie dobrze można wybierać kobiety po marce czajnika jakiego używa totalny nonsens

Gość gość
Zodiakalne Lwy to osoby dumne i szlachetne. Uwielbiają być w centrum zainteresowania, są urodzonymi aktorami. Patronem Lwów jest Słońce, ich żywioł to ogień. Lwy są osobami szczerymi i prostolinijnymi. To królewski Znak Zodiaku. Nigdy nie chowają urazy, wspaniałomyślnie wybaczają innym krzywdy i przewinienia. Mają gest i są szczodre nawet dla nieznajomych. Uwielbiają być podziwiane, zawsze znajdują się w centrum zainteresowania. Są duszą towarzystwa, potrafią rozbawić każdego. Na imprezach, bankietach i wystawnych przyjęciach czują się wspaniale. Tam mogą zabłysnąć kreacją i dowc**em. Są świetnymi organizatorami, wokół nich skupia się życie towarzyskie. Trzeba je pilnować, bo nieraz bywają lekkomyślne i zbytnio ryzykują, szczególnie jeśli chodzi o poszukiwanie przygód. Bywają męczące, ponieważ to na nich ma skupiać się cała uwaga. Trzeba je podziwiać, inaczej tracą humor i są zazdrosne. Nieraz okazują swoją gorszą stronę - wychodzi z nich próżność, egoizm, chęć imponowania innym za wszelką cenę, pycha i zarozumialstwo. W skrajnych przypadkach, kiedy nikt nie zwraca na Lwy uwagi, potrafią błaznować i szukają taniego poklasku, byle tylko zdobyć widownię. Lwy w pracy są bardzo energiczne i przedsiębiorcze. Dobrze umieją zorganizować pracę sobie i innym, głównie przekazując ją innym członkom zespołu. Najlepiej czują się na stanowiskach reprezentacyjnych i kierowniczych, uwielbiają delegacje i firmowe bankiety. Zmysł dramatyczny pozwala im rozegrać każdą sytuację na swoją korzyść. Ceni nie tylko podwyżki, ale również odznaczenia, dyplomy i inne formy wyróżnień. Wedle tradycji najodpowiedniejsze dla Lwów zawody to: aktor, przedsiębiorca, fabrykant, marszand, jubiler, dyrektor, przewodniczący, handlarz dziełami sztuki i starociami. Odpoczywają Lwy najchętniej na plaży w pełnym słońcu, na jednej z egzotycznych wysp Pacyfiku. Jako że są trochę leniwe, nie lubią pieszych wędrówek i forsownej wspinaczki. Ze sportów uwielbiają gry zespołowe (pod warunkiem, że są kapitanem drużyny), lekkoatletykę, areobik i taniec, niekoniecznie wyczynowo. W miłości Lwy są namiętne i zaborcze. Potrafią zalecać się w wielkim stylu i nie znoszą konkurencji. Mają duże potrzeby seksualne, które są u nich ściśle powiązane z uczuciami. Potrafią być chorobliwie zazdrosne, chociaż same są mistrzami flirtu. W związkach zawsze dominują partnera. Być z Lwem to nigdy się nie nudzić.

Gość gość
Masz rację, też zauważyłam, że ludzie są teraz strasznie do siebie podobni, tylko kasa i seks, nawet stare baby po 50tce jęczą po forach bo nie mają z kim iść do wyra i się zastanawiają czy nie poszukać sobie kochanka 20 lat młodszego, byle tylko uprawiać seks. Nie rozumiem tego szaleństwa seksu bo jak dla mnie to nic specjalnego. Teraz tak media piorą mózgi, że trzeba mieć 5 orgazmów dziennie, bo inaczej się jest nieszczęśliwym. "Zmierzluch to znaczy, że jak nie ma umoru to czepia się o wszystko...i to ciągłe gadanie i ględzenie...brrrr "-ja z kolei mam takie doświadczenie, że panna wszystko trzyma w sobie, mnie panna rzuciła z dnia na dzień, olała, bez żadnych wcześniejszych sygnałów, że coś nie tak.

Gość gość
"Nie rozumiem tego szaleństwa seksu bo jak dla mnie to nic specjalnego" x A ja rozumiem, bo nie ma nic piękniejszego niż taka bliskość z kobietą którą się kocha, seks wzmacnia więź i zaufanie do drugiej osoby i to cholernie ważna rzecz w związku... ale nie priorytet.

Gość gość
To prawda, ale teraz się promuje znajomości typu fu\ckfriend, czyli ludzi nic nie łączy a tylko spotykają się na pieprzenie... To już chyba bardziej szanuję prostytutkę, niż taką kobietę, którą swędzi tyłek i spotyka się z jakimś facetem dla samego seksu, bleee

Gość gość
Jak ktoś chce to niech się spotyka, każdy ma jakieś tam potrzeby i jeśli to go zadowala, to jego sprawa. Życie jest zbyt kruche, aby czegoś sobie odmawiać, dziś się żyje, a jutro można wpaść pod samochód, póki nie okłamuje, nie rani i nie zmusza się drugiej osoby, to jest ok.

Gość gość
lwy to typowo z facetami tak zawsze a juz w ogole trudno to zrozumiec :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość gość
straszny LEN !!!! i tyle w temacie

Gość gość
z byka zeszlas na lwa:D

Gość gość
Bo widocznie autorka zamierza przetestować cały ten zwierzyniec ;)

Gość gość
Ja jestem z Lwem i od 6 lat nam sie uklada.