Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość female20

Dziewczyny, co lekkiego jecie na kolację?

Polecane posty

Gość female20

Nie mam pomysłu.

Gość gość
Zjadłam dziś makrelę wędzoną.

Gość mala 85
Jeśli chcesz zdrowo się odrzywiać i tracić eage to pieć małych lekkich posiłkòw w równych odstempach czasowych a ostatni o godz 17. Jabłko to tez posiłek + ćwiczenia..

Gość gość
rany boskie... odstempy:(

Gość gość
22.05.14 co za bzdury... "lekkich posiłków" - czy ty zyjesz nie pracując? czy ty jestes dzieckiem? dorosly czlowiek powinien jesc obfite posilki a nie lekkie. Idz do lekarza rodzinnego i porozmawiaj na ten temat to on Ci powie ile jesc i w jakich odstepach czasu i co jesc. a swoich dyrdymal tu nie wypisuj ze ostatni posilek o 17 i to jablko... ostatni posilek ma byc do 19 i ma byc to kolacja a nie podwieczorek, czyli jablko.

Gość female20
co na kolacje jecie?:)

Gość iluzionn
musli z mlekiem lub twarożek lub jedna kanapka ugotowane jajko plus warzywa na chlebie np papryka

Gość female20
po pierwsze lekka może być kolacja. po drugie kolacja może byc nawet o godzinie 23 pod warunkiem że się położysz spać o np 4 nad ranem. po trzecie zapytałam tylko co jecie lekkiego na kolacje, a nie o wykład. zresztą gość powyżej gadasz bzdury.

Gość female20
iluziion dzikeuje i zjem sobie wlasnie kanapke z warzywami i z jajkiem. dzieki za pomysł. ja curkrów staram się juz wieczorem nie jeść bo nasza wątroba już z cukrami na noc se nie radzi za bardzo i może się odkładać