Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ręce odmładzane frakselem

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś z was robił sobie frakselem dłonie i jakie to dało efekty, bo wybieram się na taki zabieg ale mam niedobre doswiadczenia na tym sprzęcie na szyję i dekolt. To nie jest prosta sprawa bo jak je potem chronić i nie pogorszyć sprawy?

Gość gość
ODRADZAM BEDZIESZ MIEC SUCHY PAPIER ZAMIAST SKORY

Gość gość
Kolejna wariatka, która nie potrafi pogodzić się z upływającym czasem. I tak prędzej czy później będziesz wyglądała jak rodzynek. A po tych wszystkich zabiegach jak żałosny rodzynek. Pogódź się z tym babciu. Nie jesteś pierwsza na tym świecie, która się starzeje.

Gość gość
Ciesz się, że ty jesteś młoda i piękna z młodymi pełnymi kolagenu i tłuszczyku rękami. I szczerze zazdroszczę. Bo takie ładne dłonie to jest coś! ja nawet gdy byłam bardzo młoda to i tak miała brzydkie ręce bo mam chorobę Ranyauda czyli ciągła zmarzlina nawet na plazy potwornie zimne i sine. I nie ma mowy że milutkie cieplutkie takie które chciałoby się przytulić. Ciągle je chowałam wtykałam pod pupę aby ocieplic i zawsze pocieram aby rozgrzać. WIęc może jestem starą wariatką która z babci chce zrobić dziewczynkę ale nie oto mi chodziło. jest tyle możliwości teraz ze chociaż w tym wieku może moglabym chociaż przez chwilę ucieszyć się lepszym stanem skóry i nie móc ich ciągle chować. To tyle!

Gość gość
zrob sobie wypelnianie wlasnym tluszczem, lasery tylko ci zniszcza skore i zniszcza bezpowrotnie tluszcz podskorny, bedziesz miec trupie dlonie po laserze i skore jak pomarszczony papier. niestety takiej skory juz nic nie przywroci do dawnego stanu :( w porze jesienno-zimowej mozesz smarowac atredermem (na recepte). on ja intensywnie zluszczy.