Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaikuba

czy kupowalyscie na porodowke....

Polecane posty

Gość wiolaikuba

Czy kupowalyscie na porodowke majtki jednorazowe poporodowe? Czy mialyscie swoją bieliznę.nie wiem czy ma sens kupowanie tych majtek których trzeba na pewno dużo a moze się nie sprawdzają?

Gość gość
Ja kupowalam,sprawdzily sie rewelacyjnie dobrze podtrzymywaly wklady poporodowe.Dodam,ze ze mnie tak lecialo,ze jak zaplamilam to nie bylo mi zal wyrzucic.Lekarze za bardzo nie karza ich uzywac,krocze ma sie wietrzyc,ale ja sciagalam tylko na obchod...

Gość gość
Na porodówkę żadnych majtek nie trzeba!!! Natomiast po porodzie majtki takie są super. Ale nie jakieś badziewiaste jednorazowe. Tylko siateczkowe, wielorazowe, one są oddychające, a te z takiej jak gdyby flizeliny są do kitu. Ja miałam z Hartmana (czy jakoś tak to się pisze) i były super. Miałam 3 sztuki, użyłam tylko 2 (w szpitalu byłam 5 dni). Bardzo dobrze trzymają podkłady czy podpaski, schną bardzo szybko.

Gość gość
ja nie kupowalam majtek.Mialam swoje zwykle.Wez z 5 sztuk.Albo jak ci szkoda swoich to kup jakies zwykle na bazarze i moga byc o rozmiar wieksze bo bedziesz uzywac najwiekszych podpasek.

Gość wiolaikuba
Kupiłam z firmy canpol ktoras z mam używała takich?

Gość gość
ja mialam takie jednorazowe sanitarne majtki z akuku. okazaly sie bardzo wygodne i przewiewne ;)

Gość gość
Ja używałam z canpolu. Sprawdziły się. Chodzi o te jednorazowe.