Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę byc w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Chciałabym zadać to pytanie doświadczonym kobietom. Półtora, moze troche wiecej, miesiąca temu... Hm, sama nie wiem czy można to nazwać takim prawdziwym zblizeniem- chłopak włożył mi swojego penisa do pochwy, nie przebijając błony dziewiczej, oczywiscie nie "spuścił" sie we mnie ani nic, a samo zajście było tuż po okresie. Od tamtej pory okropnie panikuje, ze moge byc w ciazy. Co prawda okres dostałam, moze dosłownie 3 dni wcześniej niz zazwyczaj( tak mi sie zdarzało),ale ciagle sie stresuje. Ostatnio na sutkach pojawiły mi sie białe krostki, wyglądają jak syfki, na dodatek ciagle schodzi z nich skóra, a piersi przy przyciśnięciu pobolewaja. Ciagle mam tez wrazenie, ze zaraz zwymiotuje, chociaz, ze tak powiem, jestem w stanie nad tym zapanować i nic sie nie dzieje, co wiecej kiedy o tym zapominam czuje sie kompletnie normalnie.na dodatek mam dosc spore ilości sluzu, kiedy zasycha jest dosłownie biały. Przyznam, ze jestem dosc młoda i to była kompletna głupota, dziekuje za wszelkie odpowiedzi.

Gość gość
Co to za wytzymałą błona mając penisa jest cała.?I z błoną możesz być zaciążona.

Gość gość
Jak mozesz miec okres i w ciazy byc hahaha

Gość gość
Hm, teoretycznie krwawienia moga byc w ciazy :) coz, jakkolwiek to głupio nie brzmi- cały nie był wkładamy, a błona wiem, ze jest, bo w miedzy czasie byłam na USG i lekarz sam mi ja pokazywał :p

Gość gość
a kup sobie test i w końcu się przekonaj, że twoja ciąża jest jak najbardziej urojona.