Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepokojące objawy. Jaka jest możliwość ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ostatnim razem kochałam sie bez zabezpieczeni w 14 d. cyklu. Od tamtego czasu mam dziwne objawy jak to, ze przeszkadza mi zapach papierosów, a gdy sama pale to mam lekkie zawroty głowy.Na początku tego tygodnia miałam cos na wzór tego jakby chciało mi sie wymiotować po przebudzeniu. Od tego czasu mam tez codziennie bóle brzucha. są silniejsze i nie. Przypominające jak te podczas okresu. Kolejnymi niepokojącymi faktami jest to ze ostatnio mam bardziej wrażliwe sutki. Mam ostatnio nawet cos na wzór wstrętu do alkoholu, a nie powiem ze lubiłam sobie czasami do towarzystwa wypić jakiegoś drinka. Czy moze to byc ciaza? Okresu spodziewam sie 24/25.05

Gość gość
Tak jest taka możliwość. Dlaczego w ogóle o to pytasz skoro wiadomo że jeśli się współżyje to może być ciąża a tym bardziej bez zabezpieczeń.

Gość gość
14 dzień cyklu...mógł to być jak najbardziej dzień płodny więc szansa na zapłodnienie istnieje. Na przyszłość, zacznij obserwować sobie fazy cyklu, lepiej poznasz swój organizm. Dobre do pomocy na początek są testery na ślinę np Afrodyta

Gość gość
Tak, jest to możliwe.