Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bingo king

moja zona chyba ma romans.

Polecane posty

Gość bingo king

odbilo jej zupelnie .podejrzewam ze kogos ma. nowe ciuchy, schudla, ciagle tylko solarium, kosmetyczja, fryzjer, jakies malowidla, szpilki, blyskotki.wczesniej chodzila w wyciagnietych ciucgach wlosy w kucyku nieumalowana nawet nog nie golila. moja ex tak se zachowywala pzred wejsciem w romans z nowym szefem:/kobiety co myslicie jest cos na rzeczy?

Gość Ale to już było
To Ty powinieneś wiedzieć.Może poobserwuj ją? Albo detektyw Ci pomoże? Musi być powód skoro radykalnie się zmieniła.

Gość gość
Ja bym ja zapytala wprost. Po co masz cierpiec i sie zastanawiac dniami i nocami. Jesli cie kocha, to zapewni cie ze nikogo nie ma i sprawi ze sie uspokoisz. PS.Nie rozumiem ludzi ktorzy maja romans. Rozstan sie z kim po ludzku i koniec a nie ranic ludzi, jakas psychoza.

Gość bingo king
niesmaowicie schudla, teraz jest z******ta laska. niebo a ziemia po tym co bylo kiedys.ubuiera sie wyzywajaco i seksownie,. ale nie wychodzi nigdzie sama, zawsze z dzieckiem.w telefonbie tez nie ma zadnbych sladow.lazi tylko do pracy i po zakupy na plac zabaw z synkiem.z tego, co wiem.glupio mi pytac, co przyzna sie"?

Gość gość
zapytaj się i przede wszystkim poobserwuj jej zachowanie itd. Może po prostu zaczęła dbać o siebie żeby lepiej się poczuć a nie dla innego. Ale od tego jest szczera rozmowa

Gość gość
Glupio pytac?To wy jestescie w zwiazku czy kolazanka z kolega zeby glupio bylo. Matko, zwiazek jest po to zeby rozmawiac.

Gość gość
A moze sie zastanow czy ona tego dla ciebie nie robi...macue dziecko, tylko ty mixesz sobie odpowiedziec na pytanie jak wam sie uklada. Jako parze, nie jako rodzicom. Mozr sie troche zaniedbaliscue, rzadziej kochacie? Moze ona chce zebys w niej znow kobiete widzial, a nie tylko matke swojego syna?

Gość bingo king
no uklada sie fajnie teraz jeszcze lewpiej jak wyladniala, sex codziennie bo zaczela mnie kreciic jak nigdy dotad. wczesniej byla zapuszczona zzatyta mysza teraz jest jak nowa

Gość gość
moze zacznij sie z nia kochac a nie tylko obserwujesz

Gość gość
Głupolu a nie pomyślałeś,że ona to dla Ciebie zrobiła ( albo dla siebie by znów poczuć się kobieco ) Z dzieckiem to raczej na lewizny się nie chodzi...

Gość mataczzcz
nawet jesli to starczy i dla ciebie , życz ...a bedzie ci życzone Póki jednak co ciesz sie tym ze zona wyglada lepiej i tylko martwic sie powinienes tym dlaczego nie zrobiła tego wszystkiego dla ciebie ,a ewentualnie dla innego . Masz zatem nad czym mysleć , dlaczego dla niego zrobiła tyle , a dla ciebie nie .- w kwesti wygladu - odpowiedz jest prosta , nie jestes dla niej tyle wart ! i to twoja wina .

Gość gość
To moze to docen? Moze wlasnie taki plan miala, czasami kobieta zatraca sie w macierzynstwie zapominajac o potrzebach swoich i faceta. Wyluzuj, skoro nie znalazles zadnego haka na nia;) ciesz sie, ze masz laske w domu:)

Gość gość
Ciesz się chłopie bo takich młodych mamusiek jak twoja to zostało może z 5%.

Gość gość
porozmawiaj z nią, albo pochwal to,że się stara - zobacz jak zareaguje. a jesli będziesz miał dodatkowe podejrzenia, moze faktycznie zatrudnij kogoś takiego jak tutaj - http://www.lider-ochrona.pl detektyw pozbiera dowody jeśli cos jest na rzeczy

Gość gość
może słabo ją grzmocisz?