Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi faceci walą konia ?

Polecane posty

Gość gość

jak czesto to robią ?

Gość gość
Mój go wali jak idzie do obórki zadać mu obrok, a potem jak wyprowadza go na łąkę to czasem też :D ale kon mu nieraz odpłaca i tez go walnie :D

Gość gość
jakoś mnie to nie interesuje, bo po co sie tym interesowac, nie wiem? Niech sobie wali byle nie robil tego przy mnie (gdy np. siedzę obok, on ogląda po\rnusa i wali), bo nie lubie takiego prostactwa i bysmy sie pozegnali.

Gość gość
Mój się przyznał ze mu się zdarza, ale tylko wtedy kiedy długo się nie widzimy, w sumie to rozumiem, bo jak mamy 3-4 dniową przerwę w spotkaniach, to sama potrafię się sama zadowalać ;)

Gość gość
mój codziennie jak wstanie z łózka

Gość gość
mój nie ma konia

Gość gość
gość - ma pipke ? no tak, teraz jest moda na bycie trans i usuwanie sobie narządów jak Grodzka :)

Gość gość
Moj facet nie jest zoofilem. Wali mnie a nie konia.

Gość gość
bo nie ma stajni

Gość Bucior
Odpowiadam w imieniu mojej żony: nie wali, nigdy go na tym nie przyłapałam. Odpowiadam w imieniu własnym : walę regularnie

Gość budowlaniec
Skoro ma kobiete to wstyd zeby walil zastanowcie sie nad waszymi zwiazkami

Gość gość
mój wali, bo rzadko mu daje nie lubie seksu

Gość gość
wali prawiczek, wali zajęty, wali żonaty, wali rozwodnik, wali kawaler, wali *****cz, wali impotent a i tak kobiety na kafe będą czepiać się tylko prawiczków i nawyzwać ich koniobijcami

Gość Nadworny Poeta Króla Wacława
Wali lekarz, wali piekarz, wali dekarz i aptekarz, Wali rolnik, wali stolnik, wali leśnik i komornik, Wali blacharz, wali brakarz , wali lotnik i grzechotnik * Nawet grajek w pustej sali swą fujarkę sobie zwali, A i barman czy podróżny w swym waleniu nie jest dłużny * Morał znany od górali Dziwny ten jest kto nie wali.

Gość gość
ucior Odpowiadam w imieniu mojej żony: nie wali, nigdy go na tym nie przyłapałam. Odpowiadam w imieniu własnym : walę regularnie 23.05.14 [zgłoś do usunięcia] budowlaniec Skoro ma kobiete to wstyd zeby walil zastanowcie sie nad waszymi zwiazkami 23.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość mój wali, bo rzadko mu daje nie lubie seksu 23.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość wali prawiczek, wali zajęty, wali żonaty, wali rozwodnik, wali kawaler, wali *****cz, wali impotent a i tak kobiety na kafe będą czepiać się tylko prawiczków i nawyzwać ich koniobijcami 23.05.14 [zgłoś do usunięcia] Nadworny Poeta Króla Wacława Wali lekarz, wali piekarz, wali dekarz i aptekarz, Wali rolnik, wali stolnik, wali leśnik i komornik, Wali blacharz, wali brakarz , wali lotnik i grzechotnik * Nawet grajek w pustej sali swą fujarkę sobie zwali, A i barman czy podróżny w swym waleniu nie jest dłużny * Morał znany od górali Dziwny ten jest kto nie wali. ćwoku osiołku matołku tylko jeden wali