Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam konta na Facebooku ani Twitterze ponieważ nie mam żadnych znajomych

Polecane posty

Gość gość

ŻADNYCH rozumiecie to ? :(

Gość gość
Jestes kobieta czy mezczyzna i ile lat?

Gość gość
a w pracy?

Gość gość
i ciesz sie ze nie masz tam konta,wiocha tam zaklada swoje zyciorysy.

Gość mmmmmmmmmmmmmm
Jestes kobieta czy mezczyzna i ile masz lat? Jak nie masz znajomych nie chodziles do szkoly?

Gość gość
kobieta, lat 24 w pracy ? hhaha pracuje w magazynie/hurtowni i tutaj 80% pracowników to faceci, ale nie ma nikogo ciekawego, ciagle przychodzi ktos nowy, glownie ''patologia'' bez zadnej szkoly, popracują miesiąc i uciekają, reszta to panowie grubo po 40stce. Dziewczyn jest malo, kilka mlodych pracuje w marketingu, inne przy telefonach zbierają zamowienia, a na hali ? jestem ja, dwie babki po 40stce z nimi czesto rozmawiam no ale to nie są kolezanki tylko wspolpracownice no i jest jedna dziewczyna na oko w moim wieku ale taki mruk, w ogole sie nie odzywa, robi swoje, na przerwe tez chodzi sama dziwna osoba. Wstaje, jem sniadanie, ide do pracy, wracam jem obiad i siedze przed komputerem albo tv, czasem pojde na rower. Tak wyglada kazdy moj dzien

Gość gość
no ale dlaczego nie masz znajomych?

Gość gość
sluchaj posiadanie facebooka z mnostwem znajoych nie jest rownoznaczne z tym ze ktos naprawde ich posiada. Chodzilas przynajmniej do dwoch szkol = podstawowka i gimnazjum no to dodasz wszystkich z klasy, do tego moze ktos z rodziny i z dziecinstwa/podworka i uzbiera sie. potem mozesz w jakies gry grac na fejsie to tez pododajesz

Gość gość
no ale nie trzeba sie tym w ogole przejmowac :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg