Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o pomoc nie rozumiem lekarza

Polecane posty

Gość gość

Witam byłam dziś na usg wyszło mi że na prawym jajniku mam pechezyk i lekarz stwierdził że jestem przed Owulacja ale coś mi się nie zgadza gdyż okres miałam 27 kwietnia z mężem kochałam się 3, 4, 5 kwietnia oraz 10, 11, 12. 13 miesiączke mam co 25 dni wiec powinnam Ja Dostać 22 mają a jej nie ma wiec jaką Owulacja teraz. Niestety poszłam nie do swojego lekarza gdyż Mój ma urlop i nie do końca rozumiałam jego odp na moje pytania i stwierdził że teraz powinnam się starać o dziecko. I przyjść gdzieś za miesiąc. Czy jeśli mam pechezyk okresu brak to Możliwe że mam problemy z płodności? Dodam że od dwóch dni boli mnie brzuch po prawej stronie i zalewa mnie śluz najpierw gesty biały a teraz taki mlekowaty i czesto oddaje mocy oraz swedza mnie piersi

Gość gość
zrób test bo może jesteś w ciąży

Gość gość
ale jak ciaza jeśli pechezyk jest przy jajniku a nie w macicy chyba w tak wczesnej ciazy kilka dni po spodziewanej @ nic by nie było widać

Gość gość
dla spokoju zrób test dziwne Owulacja po spodziewanej @ dziwny lekarz

Gość gość
Przepraszam nie napisałam ten pechezyk ma szerokosc 22 mm a wysokoś 27 wogóle nie dostałam opisu usg tylko zdjęcie samo

Gość gość
skonsultuj się z innym lekarzem nawet w szpitalu a Może to cysta nic nie mówił lekarz

Gość gość
jeśli pekna to masz szansę na bliźniaki gratuluje

Gość alutkazamyslona
j wczoraj powinnam Dostać okres. Okres mam mniej więcej co 25 dni. Ostatni był 31 kwietnia. Od kilku dni mam uczucie mokrości wydziela mi się pelno białego śluzu. Boli mnie bardzo głową i brzuch po prawej stronie po tel mam tylko narządy lewe usunięte. współżyje regularnie bez zabezpieczenia. Test negatywny dziś robiony. Zastanawiam się czy na test apteczny nie za wCzas? Może lepiej test z krwi.?