Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podobaja wam sie chude czy puszyste dziewczyny kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Czy podobaja wam sie chude czy puszyste dziewczyny kobiety?

Gość hijijkokolpllp
Nie, podobają nam się najbardziej takie grube jak Ty!

Gość gość
jestem facetem glabie!

Gość hijijkokolpllp
no to g***o Cię obchodzi jakie nam się podobają ważne do jakich Ty się ślinisz a może wstyd Ci z Twoją panną na mieście się pokazać i opinie zbierasz?

Gość gość
Faktycznie jakiś gamoń. Są jeszcze kobiety pomiędzy chudością a otyłością.

Gość gość
Jezu zaraz obelgi leca! Przepraszam jesli jakies panny urazilem. Nie mialem takiego zamiaru. Jestem sam od roku niestety i gustuje osobicie w puszystych dziewczynach (nie otylych ale okraglych) i zwyczajnie pytam w jakich gustuja inni panowie. Tyle. Ale chyba wybralem zle miejsce na pytanie. I jeszcze raz podkreslam ze nie chcialem zadnej kobiety urazic.

Gość gość
Do autora niezwracaj uwagi na osoby takie jak np" hijijkokolpllp" oni zawsze tylko wyzywaja na tych forach bo sami sa niezszesliwi i buduja swoje ego w ten sposob. Mi osobiscie podobaja sie szczuple ale kazdy ma inny gust. Szczuple z duzym biustem o tak

Gość Marcinek899
Ja lubie jak kobieta ma wypiety tylek i spory biust. Wole jak ma nawet lekka nadwage niz jak jest chuda bardzo. Nie podobaja mi sie wogole takie dziewczyny chopczyce, plaskie albo z bardzo malym biustem.

Gość gość
Ja tez lubie babki ze sporoa pupa i sporym biustem. Babochlopy odpadaja, ale mam znajomego ktory uwielbia deski wiec rozne sa gusta !

Gość chudzinka z walorami
no to ja mam pytanie. Jestem kobietą, wysoka, bardzo szczupła (dłuuugie kończyny:) ) i bardzo duży biust oraz pupa (zasługa genów i fitnessu). Wzbudzam zainteresowanie, ale tylko gdy nie ma wokół jakiejś wymalowanej lalki. Sama maluję się delikatnie, nie farbuje włosów. Więc jak to jest Panowie z Wami. Wolicie chyba tapeciary, mimo tego, że na każdym kroku dajecie do zrozumienia, że wolicie naturalnie wyglądające dziewczyny. Co? :)

Gość gość
Chudzino, a ten duzy biust to ile ? 94 cm ? Biodra ? pewnie z 90 ? jesli tak to sorki , ale to nie walory ... Walory to ma kobieta co ma ze 100cm w biuscie I biodrach:) I talie ! Taki rozmiar .. 40 chyba ?

Gość gość
To co panowie lubia/wola w ogole nie przeklada sie na to z kim w zwiazku koncza. Znalam takiego co paplal jak to kobieta musi miec wielki biust, musi byc wysoka z pupa, inne dla niego to nie kobiety. Przedstawil nam swoja zone z ktora jest kilka lat i zona jest mala, gruba i biustu wcale. Ja sie pytam : co do cholery? Panowie sobie moga pofantazjowac a prawda jest taka ze ich idealy nawet na nich nie spojrza :)

Gość gość
Mnie chude. Zdecydowanie.

Gość gość
normalnie wyglądające które mają ciała ale nie nadmiar tłuszczu chudzin nie cierpię grubaski też nie koniecznie

Gość gość
Chude! I ja zawsze starałam się dbać o figure i po ciąży wrócę do niej

Gość gość
Moja idealna na mnie patrzy. I TO JAK. MAGIA PO PROSTU! :) Jest szczupła ale nie za szczupła, fajne cycuszki, nie za małe, nie za duże, pupka też nie za mała, nie za duża. Dodatkowo bardzo ładna buzia i ten jej uśmiech. Coś niesamowitego. No i coś co dla mnie jest najważniejsze czyli charakter - w skrócie, bo przecież was tylko wygląd obchodzi, też jest to dla mnie ideał, mój kochany aniołek. :) Kurde, Nie wierze, że ona istnieje. :p

Gość gość
chudzinka z walorami 2014.05.23 Pewnie tego nie przeczytasz bo post rok temu ale napisze, a tak sobie. No moja ukochana, idealna, praktycznie sie nie maluje, nie musi, tylko się troszke bardziej malowała na początku naszej znajomości jak chciała zwrócić moją uwagę. :p

Gość gość
Haha kobieta w rozmiarze 40 z talią, dobre :) chyba że kręci hula hoop godzinę dziennie codziennie, to i owszem, da się :) aha no i jak ktoś słusznie pisze, jest mnóstwo kobiet między chudością a nadwagą! Ja np bynajmniej chuda nie jestem i nie chcialabym być, ale zdecydowanie bliżej mi do zostania chudą niż grubą. Mam 164 cm i ważę 56 kg, noszę rozmiar 10 UK (polski 38) lub 8 (36), zależy od kroju, materiału no i częsci garderoby. biust 89cm, talia 69-70 cm, biodra 91 cm. walczę z oponką (w brzuchu obecnie ok 77 cm, ale już i tak jest lepiej niz było).

Gość gość
do 14:53 sorry, ale z takimi wymiarami talii i brzucha to Ty w rozmiar 8 nie wejdziesz :D ja mam kumpelę co nosi 8 czasem 6 ale raczej 8, jej talia to jakos 61-62 cm i brzuch ZERO tłuszczu i generalnie chudzina jest