Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Nie lubie większości kobiet słuchających metalu

Polecane posty

w większości to głupie pozerki co w momencie dojżewania słuchały metalu dla szpanu a w momencie dorośnięcia stają sie zwykłymi głupimi babami i zapominaja o metalu. Nie znają sie kompletnie na tej muzyce, słuchają 3 zespołów na krzyż i to tych najbardziej pedalskich. Jednym słowem nie wiedzą czym jest prawdziwa pasja i to ich metalowanie można sobie w d**e wsadzić. Potem jako dorosłe kobiety mówią jakie to one nie sa dorosłe i wyrosły z metalu i z góry patrza na mnie, bo jestem wierna swoim pasją i twierdza ze jestem "dziecinna".Przez nie, ja jako dziewczyna słuchająca takiej muzyki nie zawsze jestem traktowana do końca powaznie. Czemu kobiety sa takie głupie i irytujaca??? // // // // / //

To samo one mogą powiedzieć o tobie. Sama nie możesz być pewna czy za 2 lata się nie zmienisz, a jeśli teraz się zaprzesz mówiąc 'nigdy się nie zmienię', to będzie dowód na to,że jesteś dziecinna i nic nie wiesz o życiu. Nienawidzisz innych kobiet słuchających metalu bo starasz się na siłę być jedyna i niepowtarzalna, licząc że wzbudzi kontrowersje w społeczeństwie i pożądanie u mężczyzn. Zmartwię cię, na świecie są miliony, a w samej Polsce tysiące takich jak ty, w tym nawet równie złośliwych i zapatrzonych w siebie. Prawda jest taka, że jesteś niedojrzała

Gość Kalarzynaaaaa1994
I dodam, że kupuję piwo w supermarkecie Leroy Merlin. A plebs gdzie kupuje?

Gość Kalarzynaaaaa1994
Ja się nigdy nie zmienię, nawet jak skończę gimnazjum, tępa dzido.

Gość Metalowa pierwsza w mieście
A nie lub se... Co mnie to (wzruszam ramionami znudzona)

Gość gość
Dojżewania, swoim pasją???? Matko, jak te dzieci teraz w gimnazjum są zaniedbane. Szok. Słownik sobie kup, dzieciaku.

"większości " nie znaczy wszystkich, sama mam przecież koleżanki podzielające gust muzyczny, to jest bardziej moja osobista niechęć do tego samiczego podejścia do życia -zero indywidualizmu, zainteresowania potrzebne żeby zainteresować faceta i przystoją tylko nastolatce,, a dojrzałośc polega na byciu kurą domową ogladającą głupie seriale i plotkująca. Ja nie chce taka być, mam z tego powodu ból d**y.

drogie trolle, w wieku 20 lat nie chodzi sie do gimnazjum. Zresztą chce porozmawiac na poziomie i od tej chwili na jednozdaniowe posty, bądź argumenty ad personam pomarańczek nie odpowiadam. Jesli masz, drogi pomarańczowy trollu jakąś obsesje na moim punkcie to zamiast chodzić po za mną po wszystkich tematach i dokuczać idź do psychiatry, bo to nie jest normalne, żeby tak sie podniecac osoba z forum.

Gość gość
Nikt się Tobą nie podnieca, tępa dzido. Śmieszny pajacyku. Umiesz napisać coś więcej, niż nieskładne zdanie wiecznie o tym samym? Nie Jesteś w gimnazjum, a zachowujesz się gówniara. Tępa w dodatku i ograniczona. Fakt, nazwanie Ciebie gimnazjalistką, to nobilitacja. Gówniaro. :D :D :D

Gość gość
No nie wiem, ja mam 35 lat, słucham metalu już od przeszło 20 lat i uważam, że jestes skończoną kretynka i przynosisz wstyd fanom tej muzyki :o

Słuchaj, lubie troche potrollować i powkurzac innych w internecie, dlatego przyznam, jestem zwykle dosyc monotematyczna. Skoro sie mną nie podniecasz to czemu wpisujesz sie w kazdym moim temacie i odmieniasz na wszelkie sposoby słowo "gimbus"? Już raz rozwaliłes mój temat o piwach rzemieślniczych i lokalnych zawalając go masa bzdurnych nie odnoszacych sie do tematu postów. Po co to robisz?

Gość gość
Po co? Bo mi się nudzi, a Ty mnie wyjątkowo irytujesz. Nie Jesteś monotematyczna, tylko zwyczajnie ograniczona umysłowo. Walisz błędy jak dziecko w drugiej klasie szkoły podstawowej, silisz się górnolotne wywody, a każdy Twój wpis, to bełkot. Nie potrafisz nawet dobrego prowo stworzyć, co udaje się średnio inteligentnemu userowi tego forum. Wydaje Ci się, że Jesteś oryginalna, a budzisz śmiech. Szczególnie tym jak się podniecasz, kiedy ktoś się naśmiewa z Ciebie. Zrozumiałaś choć połowę z tego co wyżej? :D :D :D

Gość Mayhem666
Ja się z tobą zgodzę ze dziewczyny nie angażują się tak bardzo w muzykę metalowa jak faceci,a największa dla nich młócka to Pearl Jam (przynajmniej za moich czasów). Ale co z tego ? Ważne że masa fajnych lasek przychodzi na koncerty i jest miło :)

nie wszyscy faceci się tak "angażują", nie dla każdego muzyka to full-time hobby.

Gość gość
Ja tez nie lubie kobiet sluchajacych metalu i moj maz rowniez. Mamy 27 lat (jestesmy swiezo po slubie) i poznalismy sie pare lat temu na koncercie. Ja jak bylam nastolatka to sluchalam tych wszystkich gownianych rockowych i 'metalowych' zespolow, potem poszlam w strone folku, pagan metalu i black metalu, ale to glownie przez mojego owczesnego chlopaka a obecnie meza. Jak ktos naprawde dobrze czuje sie w danej subkulturze to w niej zostanie. Moj maz jest skinheadem od okolo 10 lat. Ja slucham metalu od okolo 7 lat (tak jak juz mowilam, wczesniej sluchalam tych s**towych zespolow). Nie wiem jakich zespolow sluchasz ty, autorko, ale ja lubie klasyki, Venom, Bathory, Burzum, Mayhem, Cannibal Corpse, Goatmoon itd Slowem podsumowania: tez mnie wkurzaja te pozerki poperdalajace w glanach i w koszulkach zespolow, no ale co zrobie. Mam to po prostu w doopie. Mam wazniejsze sprawy na glowie. Tak swoja droga, jakbys mnie zobaczyla na ulicy to w zyciu bys nie powiedziala, ze slucham takiej muzyki. Ubieram sie normalnie, staram sie byc zadbana i wygladac ladnie. Czasem zdarzy mi sie zalozyc glany, ale niezbyt czesto, za to moj maz regularnie w nich pocina :) albo w swoich martensach albo grindersach :) za to ja staram sie nie epatowac swoim gustem muzycznym

Gość Marduk
Jesteś najśmieszniejszą pozerką jaką można sobie wyobrazić. :D To właśnie takie debilki jak Ty patrzą na mnie na koncertach spod byka, bo nie mam pentagramu na koszulce i obroży na szyi. Mrooooook...

Gość gość
Metal jest dla debili , prostacka muzyka dla pobudzonych nadmiernie, każda kapela gra tak samo, nie da się ich nawet odroznic.

Gość gość
Jestem kobieta i z metalu słucham tylko najbardziej pedalskiej metallicy :) SAD BUT TRUE

Gość gość
Bo lubie pedalskie balladki metalowe :) Poza tym lubię rocka Peter Gabriel,Mastodon

Gość Marduk
Nawet nie mów, autorka już pewnie toczy pianę z ust. :D