Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna się wkurza, że pisałem z innymi dziewczynami

Polecane posty

Gość gość

Miałem na pewnym portalu randkowym swój profil. Tak się poznaliśmy z moją aktualnie dziewczyną. Profilu nie usunąłem. Od czasu do czasu zajrzałem i jakieś dziewczyny do mnie pisały. Odpowiadałem z grzeczności ale nic poza tym jak się masz co u ciebie. Czyli ogólnie o d***e maryni. NIGDY się z żadną nie umawiałem ani nie filtrowałem. . Niedawno dziewczyna wkradła mi się na pocztę i na to konto i przeczytała co tam wypisuje. Teraz chce ze mną zerwać co dla mnie jest chore bo jej nie zdradziłem ani nawet nie miałem zamiaru. Odpisałem może jednym zdaniem i koniec rozmowy. Przepraszam ją i skasowałem konto a ta rozpamiętuje to jakbym ją zdradził z tymi wszystkimi dziewczynami.

Gość gość
Jakaś chorobliwie zazdrosna skoro włamała ci się na maila i robi afery o zwykłe rozmowy :o

Gość gość
do gury

Gość gość
Miala racje padalcu..sama bym ci kopa dala jak bys byl moim facetem. .po chhoooj odpisywales? Jak sie kogoś ma to konta sie kasuje..ale palant z ciebie..u mnie by tez to nie przeszło.

Gość coś kręcisz cwaniaku
ciekawe jak się wkradła? żeby się wkraść na meila to trzeba znać haslo nie? :O

Gość gość
Powiedz jej ze ci cie chce. Co k***a go mac zdziona? Puczenie jest jak jedzenie . Nikt nielubi glodny chodzic.

Gość gościnka1234
Jeśli uważasz że to ta jedyna to nie powinieneś pisać z innymi, nawet na jakieś nieznaczące tematy, bo to sprawia, że ona się nie czuje z tym dobrze i może stracić do Ciebie zaufanie.