Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 po艣ciel

Jaka po艣ciel najlepsza?

Polecane posty

Go艣膰 po艣ciel

Witajcie, urz膮dzam swoje pierwsze mieszkanie i musz臋 naby膰 po艣ciel. Na jak膮 si臋 najlepiej zdecydowa膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alicja9090
Co jest dla Ciebie wa偶niejsze - cena czy jako艣膰? Wszystko zale偶y ile masz funduszy przeznaczone :) Bo jak bud偶et nieograniczony to naprawd臋 cuda mo偶na znale藕膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po艣ciel
a nie da si臋 jako艣 wypo艣rodkowa膰? nie chc臋 wyda膰 nie wiadomo ile, ale jako艣膰 jest te偶 wa偶na :) musi by膰 antyalergiczna, bo m贸j m膮偶 jest alergikiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bawe艂na 100%, satynowa bawe艂na wszystkie kory, mieszanki poliestrowe daruj sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li chodzi o ceny to musisz poszuka膰, ja w jysku kupi艂am za 60 z艂 satynowa bawe艂n臋 - super . Sama ekspedietka stwierdzi艂a ze to szok ze taka tania i chyba to pomy艂ka , co prawda kolor by艂 taki nie ciekawy , ale jako艣c super i 艣pi sie super , a jak 艣pie to i tak nie widze koloru hahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja chwal臋 sobie po艣ciel z ikei. Ceny s膮 r贸偶ne - od 40 do 200. Kupi艂am tam 3 komplety za 160z艂, 100z艂 i w艂a艣nie 40 z艂, bo by艂a promocja. Wszystkie sprawdzaj膮 si臋 艣wietnie. Ko艂dry te偶 maj膮 bardzo fajne. Kupili艣my z m臋偶em tak膮 200 x 200 cm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annawr贸
Wyb贸r po艣cieli wydaje si臋 rzecz膮 prost膮, jednak obecnie mamy bardzo du偶膮 r贸偶norodno艣膰 na rynku co powoduje, 偶e wcale nie jest tak 艂atwo wybra膰 odpowiedni produkt dla siebie ;) Ja kupuj臋 wy艂膮cznie satynowe i si臋 sprawdzaj膮. jej g艂贸wnym atutem jest jako艣膰 i trwa艂o艣膰 materia艂u. Nawet po wielu praniach ten gatunek po艣cieli zachowuje swoj膮 pocz膮tkow膮 jako艣膰 i 偶ywe, nasycone kolory.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicja9090
ja jestem te偶 za bawe艂nian膮. najlepsza dla sk贸ry i bardzo funkcjonalna - nie trzeba prasowa膰 po praniu. kupi艂am w krainie obrus贸w i s艂u偶y mi od d艂u偶szego czasu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annawr贸
o! alicja, ja te偶 w krainie obrus贸w i sobie chwal臋. kupiona z rok temu, prana bardzo cz臋sto a kolorki jak nowe :) i co najwa偶niejsze - antyalergiczna. teraz szukam dla swojego male艅stwa i te偶 jest to dla mnie wa偶ne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 farfar
Jak dla mnie najlepsza jest bawe艂niana 3D. Mam 2 komplety :) Polecam firmy elway, jest mi臋ciutka i przyjemna w dotyku, tutaj namiary http://www.elway.biz/33-posciel-3d

Udost臋pnij ten post