Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaką metodą się odchudzać

Polecane posty

Gość gość

co myślicie? jest tyle wątków, większość zaśmieconych reklamami, dlatego zakładam nowy. wiem że drogą do sukcesu jest i właściwa dieta i treningi. jest tyle propozycji, metod, poradników, naprawdę nie wiem co powinnam zastosować.

Gość gość
Hej. Najlepszym sposobem jest MŻ, nie jedz już od 16 ewentualnie od 17. Ogranicz chipsy słodycze do tego trochę ruchu i efekt będzie zauważalny stopniowo

Gość gość
" nie jedz już od 16 ewentualnie od 17" Ostatni posiłek powinien być 3 godziny przed snem a nie o jakiejś magicznej 17! :o

Gość rokokorokoko
Metoda herbalife się doskonale nada. Nie wiem czy się zapoznałaś już z tym sposobem. Powinnaś znaleźć kilka sklepów, które oferują produkty tej diety. Chociażby sklepdiety.pl

Gość WERA LUBLIN
Dzięki wielkie. Muszę przyznać, że w sklepie mają dość przystępne ceny, w porównaniu z innymi jakie znalazłam. Sporo tego jest. Nie wiem na co się zdecydować.

Gość gość
a herbalife to prostą dietą ?

Gość gość 999
Ja zamówiłam sobie z sklepdiety.pl odżywkę białkową i jestem bardzo zadowolona. Produkt się sprawdza bardzo fajnie :)

Najprostsze rozwiązania są najlepsze, czyli 5 regularnych zdrowych posiłków i trochę więcej ruchu. Oczywiście porcje powinny być rozsądne, a do swojego jadłospisu należy dołączyć warzywa, owoce, ryby, chude mięso. Wtedy organizm będzie miał zapewnione wszystko, co jest mu potrzebne.