Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak i jego mamusia

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z nim od dwóch lat. Co tydzien zjeżdzamy na weekend do domu! jeszcze nie bylo,zebysmy nie zjechali, a jego mama w ciągu jak tam jestesmy od pon - piątku rana(bo zwykle wyjezdzamy rano i juz ok. 12 jestesmy na miejscu) dzowni zawsze we wtorki, czwartki, a np. w srode jeszcze napisze sms co slychac ;// lub niekiedy jeszcze w piatek napisze kiedy bedzie ;/ szlag mnie trafia, bo gadaja niekiedy po 10 minut ;/ W tym tygodniu zadzownila w srode wieczorem i gadali 10 minut, a w czwartek wieczorem mu napisala,ze siedzi sobie na podworku itd, i co u niego slychac.. poklocilam sie z nim o to i mu powiedzialam,ze ma nie byc takim mamisynkiem i nie odpisywac, to jej nie odpisał, to po 15 minutach mu napisała "dlaczego nie odpisujesz?" ... bylam z niego dumna,ze nie odpisał,ale k***a spojrzałam mu dzisiaj w telefon i w chwili kiedy ja rano bylam po bulki on do niej dzownil,bo mu sprawdzilam telefon z ciekakwosci. co robic i co o tym sadziciie ?

Gość gość
zaproś mamuśkę do trójkąt niech na dwa baty dyma

Gość gość
A co ci to k***a przeszkadza, że on rozmawia 10 minut z matką albo sms napisze, jesteś nienormalna i zaborcza

Gość gość
ja p*****le Wez sie ogarnij :O Zabronisz mu gadac z matka?Masz cos z bania?Od kiedy taki chlopak jest maminsynkiem?

Gość Było miło
Co z tego ze rozmawia ze swoją matką? Ogarnij się dziewucho, chcesz go ubezwłasnowolnić? Zgłoś się do lekarza, na bank masz coś z garem! Jakim prawem prześwietlasz jego telefon? Czy masz chłopaka na wyłączność?!!!!😠 Idiotka z ciebie na maksa!

gadają po 10 minut ... :D no istna rozpacz :)

Gość dziwnie mi
zapytajcie samych siebie cyz po 20stce gadacie codziennie z rodzicami i mowie to u rozmowach, dialogu a nie czesc-czesc, podaj sol, ide na uczlenie jak dla mnie to rpzesada w tym wieku sama z mama gadam moze raz w tyg czasem rzedziej, ale mieszka ponad 500km ode mnie i widujemy sie raz w roku oc***alabym chyba jakby mi 50letnia kobieta pisala takie rzeczy jak " dlaczego nie odpisujesz", a co on jest pies pawlowa by na dzwonek zawsze reagowac albo odpisywac natychmiast? czasem nie mozna i normalny czlowiek to rozumie

ale jemu nie pisze jakaś kobieta po 50 tce ale jego matka , z którą jak widać jest w bliższych stosunkach niż ty ze swoją .

Gość dziwnie mi
moja mama ma 50 lat, jego pewnie tez cos kolo 40-50 powinna rozumiec moim zdaniem ze czasem mozna smsa nie uslyszec lub nie moc odebrac- randka, kino, praca, kolokwium, cokolwiek jak dla mnie takie pytanie " czemu nie odpisujesz" to raczej 13latki zadaja a nie dorosli ludzie to nie jest normalne moim zdaniem bliskie kontakty... macie takich znajomych z ktorymi rozmawiacie albo smsujecie tak czesto?

Gość dziwnie mi
dla mnie dziwne ze student nie imprezuje wekendami tylko grzecznie do domu na maminy obiadek przyjezdza w 100% przypadkow na 2 lata... a jak ona sie do ciebie odnosi autorko?

a moim zdanie taka zaborczość jak twoja świadczy o poczuciu niskiej wartości albo kompleksach . Jesteś zazdrosna o matkę chłopaka ?

Gość FAJNIE JEST
Do mnie dzwoni syn i pyta co ma mi kupić gdy jest w sklepie, czy na rynku.Potem przyjeżdża przed pracą nieomalże każdego dnia gdy odwiezie dziecko do szkoły i żonę do pracy! Czy On też jest mamin synek? Zapytałam moją synową czy nie denerwuje się że w między czasie przyjdzie do mnie na pół godziny Jej mąż,a mój syn? Zaczęła się śmiać.Powiedziała do mnie żeby przestała czytać pierdoły.Poczułam ulgę.Na szczęście mam mądrą i wspaniałą synową,

jak juz zaczynasz pisać autorko sama z sobą ...:D

Gość gość
A co ci to przeszkadza ,jego sprawa .Coś mi się wydaje że chciałoby się przejąć kontrolę nad nim , pewnie są obawy że po ukończeniu studiów wróci się bez męża .Najlepiej wytresowanego i przerobionego pod dyktando własnej mamusi :)

Gość dziwnie mi
to ja mam pyutanie jaka jest sytuacja rodzinna? czy przypadkiem nie jest tak, ze matka jest samotna? albo z mezem pantoflarzem? a syn jest jedynakiem? albo najmlodszym dzieckiem? najbardziej rodzacy skrajnosci w tym zakresie uklad to samotna matka plus jedynak :/