Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brokeninside87 to whedif na 100 procent

Polecane posty

Gość gość

Nie przyznaje się, ale gołym okiem widać, ze to ona! Z "whedif" też pisała, że jest aseksualna i pluja jadem w stronę normalnych związków. Wiek też się zgadzał. To na 100% ona.

Gość gość
Blebleble. To ja:-) nie ona

Gość gość
To nie były projekty, po tym co pisze można wnioskować, że ona taka jest naprawdę i ma jakieś problemy natury psychicznej.

Gość gość
dokładnie, po tych bardzo specyficznych poglądach i tym zawzięciu, jadzie i agresji w bronieniu ich widać, że to ona choć z whedif była trochę spokojniejsza a z broken to już totalnie jej odwala

Gość gość
'' [zgłoś do usunięcia] whedif w podstawówce ale raczej nienawidzona niż wyśmiewana nie wiem konkretnie za co. może dlatego że byłam zbyt nieśmiała podstawówkę miałam trochę patologiczną ich zachowanie było gdzieś na poziomie hejterów z kafe smiech.gif wpływ na dorosłe życie? nie chyba że podświadomy ja nieśmiała i zahukana byłam za nim poszłam do szkoły więc.. zmieniło się na lepsze jakoś tak w liceum usmiech.gif ale też nie jakoś o 180 st to chyba część mojej osobowoścismiech.gif pozdro''

Gość gość
"28.12.12 [zgłoś do usunięcia] whedif Dobrze ze jestem aseksualna i nie musze byc skazana na zwiazki ktore sluza do seksu i moge miec ambicje. Jestem w zasadzie szczesciara" x to ona na 100% :D

Gość gość
tak to ona

Gość gość
no dobra i co z tego

Gość gość
gdzie ta ku/rwa się teraz szlaja?

:D to nie ja, ale bawcie się dobrze, schizole:D jeszcze nigdy nie odgadliście moich kont, a mam ich tu z 6;) powodzenia no tak, jestem jedynym asem na świecie, więc jak ktoś tak jeszcze pisze to ja nazywasz NORMALNYM związkiem i pewnie synonim miłości to, że facet nazywa kobietę kur'wą za spanie z innym, kobietę, którą kocha i zrzuca całą winę za zdradę na nią?:D jesteś pop'ierdolony

Gość gość
brokeninside ty je/bana szloro znajdziemy cie tak jak noxelię i zrobimy ci z życia piekło, bo psychiatryk już masz 🖐️

znajdziemy cie tak jak noxelię x aha, jesteś psem Noxelii, którego pani aktualnie nie pisze o niczym ciekawym i się nudzi. fascynujące.

Gość METALOWY PRĘT 23 LATA
nie raz i nie dwa będziesz miała zbite cycki mną - metalowym prętem!

ja i reszta forum życzymy ci raka piz/dy i cycków, szloro!!!

Gość gość
hahahah i jeszcze się zapiera :D widać, ze to ty po tym samym sposobie pisania :D a aseksualni ludzie to bardzo nikły procent, nie każdy w dodatku się z tym obnosi, a ty obnosisz się z z whedif na każdym kroku swoją "orientacją" tak samo jak z aktualnego niku, nie mówiąc już o analogicznej bardzo specyficznej obsesji anty-związkowej wyrażanej z obu ników wiadomo, że to ty, ale co ci zostało? wiadomo, że będziesz się wypierać do usranej

Gość brokeninside877
nie jestem whedif, KOTKU!

kretynie, nie masz pojęcia ile jest asów, bo boją się do tego przyznawać. jeśli dziwisz się, dlaczego, to jesteś podwójnym kretynem. baw się dalej, odprysku z bieszczadzkiego czy coś obsesja antyzwiązkowa:D może Ty lubisz, jak Cię Twoja Pani nazywa kur'wą i jedzie w d**ę może, ale normalni ludzie wolą być szanowani i w związki nie wchodzić. kafeteria to zbiór miałkich cip nie potrafiących żyć po swojemu i sprzedających dup'sko, pasje, wolność i godność i uparcie twierdząć, z oślim uporem, że to miłośść. wy'p*****lać na jakieś nie wiem.... forum dla emo. tam możecie płakać: ch'uj mój kochany mnie zdradził, a ja jestem aniołem z broken :-P skrzydłami!!!!

whedif zwijająca się z bólu po kopniakach w głowę cycki bebech i p***ę mmmm...

Gość gość
ty chamska kur/wo z pajęczyną między nogami, oby cię dorwał wielki, obleśny rusek w ciemnym zaułku i dał ci pod przymusem zasmakować kutora w twojej obleśnej ci/pie...chociaż kto by chciał ****** takie gó/wno jak ty?

Gość gość
BROKENINSIDE - smakoszka gó/wna i poniżenia :) ona nie jest aseksualna, jej po prostu nikt nie chce rżnąć :) nawet psy z osiedla uciekają na jej widok, kiedy wystawia im dupsko do posuwania :)

Gość gość
mój but - morda broken :)

Gość gość
hahhahaha! ty dziewucho naprawdę jesteś nieźle piźnięta i powinnaś się leczyć :D wolę nie wiedzieć z którego fragmentu mojej wypowiedzi takie wnioski wysnułaś i nawet nie chce mi się odnosić do tych twoich chorych wymysłów odwołuję się jedynie do tego, iż treść postów z whedif idealnie pokrywa się z wypowiedziami z broken - i nie tylko ta twoja aseksualność się zgadza, ale mnóstwo INNYCH rzeczy jak np. rocznik, ten same poglądy w wielu innych aspektach i ten sam sposób argumentowania ich

Gość gość
brokeninside - rak pi'zdy i cycków byłby dla ciebie dobrą karą za to, co wypisujesz na forum.

Gość gość
brokeninside, nie dostałaś nigdy po ryju?

Gość gość
Broken to nie Whedif.Whedif była normalna, była miła,sympatyczna i inteligentna.I przede wszystkim-nie była psychicznie chora.A Broken jest i to bardzo, to widać ''bez lupy''.Takie schizoidalne teksty jakie ona puszcza, to się w głowie nie mieści.Nie leczy się i jeszcze jest z tego dumna :O Istna masakra.:(

Gość gość
Tak, piertolnięta Broken :) To są normalne związki dla 99% społeczeństwa. To, że Ty masz inne zdanie w tej kwestii to raczej z Tobą jest coś nie tak.