Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o Wasza opinie

Co sadzicie o tym co MI POWIEDZIAL

Polecane posty

Mieszkamy obydwoje za granica w Niemczech ,on Marokanczyk -Ja Polka , spotykamy se juz pare lat ,na sex,on niby chcial cos wiecej ,ale Ja nie chce nic wiecej z nim,nie wiem jakos balabym sie ,ze ograniczyl by moja wolnosc ,sprawdzal itp...Bo probowal ,nawet jak nie jestesmy para...Jak przychodzi czesto mi mowi o tym ,ze chce cos wiecej,jednak Ja zwsze mu mowie,ze nie szukam faceta..Wiecznie szuka kontaktu ze mna,ja mu prawie nic nie mowie o swoim zyciu..a on probuje sie dowiedziec ,smewgo czasu nawet inynch wypytywal czy mnie znaja... On mieszka w Niemczech prawie od malego ,am tu dobra prace ,kiedys powiedzial mi ze "mnie porwie" ale to dawno temu bylo(pare lat temu )... jakby to chcial zrobic ,to juz by to zrobil..ale to mnie troche zdzwilo -te slowa,co myslicie o tym ?

Gość gość
spotykasz sie z kims na seks i myslalas ze zawsze tak bedzie?no prosze cie Nie udawaj glupiej.Nie ma czegos takiego jak czysty seks.Zawsze ktos sie zaangazuje.I lepiej znajdz sobie normalnego faceta niz zadawac sie z jakims marokanczykiem i takie teksty ci mowi.

Gość gość
jak wyżej

tylko raz tak powiedzial ,dawno temu ,moze zartowal... jakby chcial to zrobic to zrobilby by to, juz dawno....chociaz zastananowilo mnie to..

Gość gość
ja bym sie bala

On jest normalny niby...a kto w tych czasach jets calkiem normalny .?