Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweetcherry_19

Bardzo mokra cipka

Polecane posty

Gość gość
wylizac ci ?

Gość gość
nie mam grzybicy i owszem mam pipke i tez doskonale wiem, ze po kilku godzinach w czasie ktorych chodzisz w pelnym przyodziewku, jakis tam ruch fizyczny wykonujesz, od czasu do czasu musisz sie wysikac - twoja piczka nie bedzie juz pierwszej swiezosci tak jak tuz po umyciu. Zapach delikatny jest owszem tuz po umyciu i jeszcze krotka chwile po, no chyba ze przez dlugi czas tylko lezysz bez gaci i masz "przewiew". Zrob sobie taki eksperyment. Umyj sie rano, ubierz, idz do szkoly / pracy itd. Wroc po kilku godzinach do domu, wsadz palca i poniuchaj. Moze nie bedzie walic padlina ale najswiezszy zapach tez nie bedzie. Nie pozwolilabym facetowi dorwac sie z jezorem. I mi nie pitol, ze twoja psita jest czysciutka i utrzymuje swiezosc do 12 godzin bo to bzdura. Nie przy obecnym trybie zycia / odzywiania itd jaki prowadzimy.

Gość gość
Zapytałem o rajstopki, bo są moim fetyszem... Uwielbiam zapach noszonych rajstopek. Czy chciałabyś je odsprzedać lub po prostu podarować?

Gość gość
26.05.14 [zgłoś do usunięcia] sweetcherry_19 Mam kogoś od spijania oczko.gif xxxx A potem kilka komentów niżej od razu "Pomogę, wylizać ci" itd. nie no ludzie jeśli 50% tak bardzo chce żeby dziewczęta zdradzały to będę się czuł winny, że jestem misogynem.

Gość dzist fafu
Jesteście aroganccy i ordynarni do dam.Ech co za zycie na cafe nastało :O:(

Gość gość
i sluz tez mi nie smierdzi i utrzymuje mocz. Ale powtarzam: pipa to srodowisko wilgotne, cieple, nie mam w nim przewiewu wobec czego nie ma szans na ciagla swiezosc. Swoja droga - panowie kvrwa porzygac sie mozna od tych nazw: "soczki", nosz ja prdl!!

Gość gość
Jakich dam? To Kafe. Tu nie ma dam. Same frustratki, dziewice, misandryczne feministki i k***y :D

Gość gość
Zapraszam dziewczyny kobiety z Wrocławia. Które chcą i lubią popatrzeć ocenić. Pokażę go chętnej mogę również trysnąć. Zdecydowane dj.buhh1@wp.pl

Gość źenada
Mokra cipka chyba z h...,,,em na czole pewnie jesteś brzydka i próbujesz się dowartościować bo fajne łaski nie siedzą na takim forum źeby się podniecać tylko mają to w realu na zawołanie

Gość źal czytać
Źenada prawdopodobnie to jakieś brzydule nie wiszące na oczy. Golego faceta

Gość źal czytać
Jeśli tak to jakiś k....s zbliżony co w źyciu kobiety nie miał i nnawet swoją matkę by przeleciał źenada

Gość gość
To żaden facet. To dziewczyna, 19-letnia głupiutka blondyneczka Ewelina Matysiak z Koluszek. Przylazła na kafe, na ero, popisała sobie jak popisała, a potem jak zmienili wygląd strony to chyba się zapomniała i chcąc błysnąć na ogólnym dodała swoją fotę, po czym ją szybko zlokalizowali na fb i nk i połączyli z tymi głupotami co wypisywała. Na starcie dziewoja zaliczyła komprom i teraz udaje że jest kimś innym, bo boi się że do jej faceta ktoś doniesie o tych wytryskach na twarz i mokrych ci/pkach :D

Gość źal czytać
Hehe masakra jakaś niewyźyta

Gość gość
To nie problem bo na sucho jest gorzej.Mąż spija soczek podczas minetki bardzo to lubi a ja jęczac ma pierwszy orgazm potem dopochwowy i kończe lodzikiem.Po tym mąż mnie pieści dość długo ze dochodze do kolejnych orgazmów.Są pary które seks tylko mają dopochwowy mąż sie spóści a żonka mało kiedy ma orgazm ,a przeciez powinno się rozmawiac o swych potrzebach w seksie.

Gość gość
tak dla waszej wiadomości. Ta sweet nie pisała że jest tą osobą z avatara, a potem powiedziała że to nie ona. Studiuje prawo i z tego co wiem to w razie czego nie czeka ją żadna odpowiedzialność karna, ale JUŻ TE OSOBY KTÓRE JĄ OŚMIESZAJĄ I PISZĄ JEJ DANE OSOBOWE MOGĄ ZOSTAĆ POCIĄGNIĘTE DO ODPOWIEDZIALNOŚCI KARNEJ. także zastanówcie się bo w sieci tak naprawde nikt nie jest anonimowy

Gość żal czytać
któż by pomyślał że faceci myślą fiutem.... a kobiety chyba mokrą cipką :-)

Gość gość
Ja chyba też myślę fiutem :) A co do mokrej to uwielbiam jak chlupie to mnie jeszcze bardziej podnieca.

Przepraszam że się wcinam w nie swoj temat ale widzę tu wypowiedzi kilku kobiet które bardzo chetnie bym gościł w swoim temacie. Poniżej zamieszczam tytuł i treść mojego wprowadzającego wpisu Seks oralny z połykaniem spermy i sex analny Wilk1946 wczoraj Witam, chciałem zapytać o wasze doświadczenia związane z polubieniem sexu oralnego z połykaniem spermy i sexem analnym. Interesują Mnie tylko opinie kobiet które naprawdę lubią to robić bo albo bardzo je to podnieca albo czerpią przyjemność ze sprawiania przyjemności swojemu ukochanemu. Najbardziej interesują mnie opinie kobiet które kiedyś nie wyobrażały Sobie żeby mogło to im sprawiać przyjemność a po spróbowaniu polubiły to. Chciałbym wiedzieć jaka była historia tej przemiany co je pchnęło, zainspirowało do pierwszych prób itp Podobnie jeśli macie takie doświadczenia z seksem analnym, Mam 43 lata moja kobieta jest naprawdę cudowną kochanką taką jak lubię czyli aktywną w łóżku często sama inicjuje seks, jest otwarta na eksperymenty, dba o moje potrzeby nawet jak sama nie ma akurat ochoty na sex bo Ja mam potrzeby na poziomie 24 razy podwójnego orgazmu na jej 28 tygodniowy cykl a jej wystarcza 12 pojedynczych orgazmów z czego 8 w okolicach owulacji. Więc jest między nami 4 krotna różnica ale to nie jest problem bo ona nigdy Mi nie odmawia czerpiąc przyjemność ze sprawiania Mi przyjemności. Lubi pieścić ustami mojego penisa robi to często i z własnej inicjatywy i mówi że bardzo Ją to podnieca. Powiedziałem jej że sprawiłoby Mi wielką przyjemność jeśli mógłbym kończyć jej w ustach a Ona z przyjemnością by połykała moja spermę podobnie jak mówiłem jej że miałbym ochotę na sex analny. Ona twierdzi że generalnie obie opcje Ją pociągąją tym bardziej że lubi jak pieszczę jej odbyt ręką.w trakcie sexu oralnego lub normalnego stosunku. Ale na dzisiaj czuje jeszcze jakiś opór przed przekroczeniem tej bariery i nie chodzi o smak mojej spermy bo jest on dla niej przyjemny. Nie naciskam na nią po prostu powiedziałem jej co lubię i umówiliśmy się że jak będzie gotowa to sam to zainicjuje bo zalęzy Mi na tym żeby jej to też sprawiała przyjemność. Proszę Was tylko żeby nie wypowiadały się kobiety które nie lubią połykania i analu czyli nie maja takich pozytywnych doświadczeń. Nie chcę też wypowiedzi typu: - masz cudowną kochankę czego Ty jeszcze chcesz -lub bądź cierpliwy Rozmowa o połykaniu i analu odbyła się już 6 miesięcy temu ale od tamtego czasu nie podjęła inicjatywy sex nadal jest super, kochamy się, to będzie matka moich dzieci bez względu na to ćzy będzie połykała i lubiła anal czy nie. Ale z tymi 2 rzeczami byłoby jeszcze fajniej więcej zastrzeżeń nie mam do naszego sexu. Będę wdzięczny jeśli szczerze podzielicie się swoimi doświadczeniami ;-)) Proponuję wszystkim kobietom które są zainteresowane i spełniają kryteria które opisałem w swoim pierwszym wpisie na tym temacie przeniesienie się do mojego tematu który znajduje się na 2 lub 3 stronie. Tak będzie nam łatwiej w spokoju wymienić się doświadczeniami. Oczywiście jeśli macie ochotę. A facetom z góry dziękuje i nie zapraszam, sorry chłopaki ale nie będziecie wstanie mi pomóc:-)) Temat ma tytuł "Sex oralny z połykaniem spermy i sex analny"

Cherry mogę ci pomóc,a potem włożyć w twoją mokrą szparkę.Lodzik też by nie zaszkodził

Gość gość
kobieto przebadaj się bo robisz to z facetem to coś nie tak

Gość gość
to chuj mówisz takie rzeczy na forum nie lepiej iść spytać lekarza a zboki weszły na forum cieszą się debile i się jarają potem gwałcą !!!

Gość gość
gość 2014.05.23 a tobie to uważaj bo ktoś posunie tobie ale w mordę