Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce ktoś link gdzie można kupić tanie papierosy w internecie?

Polecane posty

Gość gość

ze sklepu bezcłowego za 20-30$ karton.?

Gość gość
podaj ten link

Gość gość
O, Golden American... zapomniałem już o tych fajkach.:D Kupowałeś w tym sklepie? :classic_cool:

Gość gość
kupowałem w innym bezcłowym i fajki marnej jakości. To są oryginalne zapewne, ale w wersji dla sklepów bezcłowych, czyli dużo gorszy tytoń. Ale możliwe, że mają wyjątki: papierosy, które są takiej samej jakości jak w sklepach, lub nawet lepsze. Chodzi o te które są wyprodukowane w kraju pochodzenia, np. Gaulouises mają takie, które są made in france, papierosy Nat Sherman Fantasia są autentyczne z USA, reszta to najczęściej made in eu, czyli syf niewiadomego pochodzenia i tego nie tykać nawet jak niska cena:)

Gość oskaro
Na tych bezcłowych sklepach się jakoś przejechałem i do końca im nie ufam dlatego przerzuciłem się na hurtownie internetowe. Kupuję od miesięcy w Kaliszu w pewniej hurtowni tytoniowej są chyba pod stroną www.skleptytoniowy.pl Mają mega ceny a co ważne można kupować papierosy nawet w mniejszych ilościach. Mi się bardzo podoba szybko wszystko załatwiają Ja nie muszę biegać po sklepach a i coś zaoszczędzę.

Gość kampocek
Ja radzę jedynie odejście od klasycznego palenia, a przejście na papierosy elektroniczne - będzie wam łatwiej rzucić, a zresztą palenie normalnego śmierducha i np. arbuzowego Vilta to całkowicie inny temat - piękny jest moment kiedy człowiek zaczyna normalnie czuć zapachy.

Gość mengos
Do przedmówcy - również jestem na elektronicznych. Po kilku miesiącach człowiek nie potrafi zrozumieć jak mógł palić normalne fajki - ten zapach odrzuca. A swoją drogą to elektroniczne wychodzą bez porównania taniej.

Gość marencki
W internecie? Przejdź na elektroniczne - jest o wiele łatwiej, taniej i przyjemniej. Palę Vilty od kilku miesięcy - do normalnych papierosów nigdy nie wrócę, sam ten zapach. A nawet kosztowo elektroniczny wychodzi dwa razy lepiej.

Gość grzechu88
Ja kupuje w sklepie papierosy24.eu Mieszkam w UK i robie sobie z nimi tutaj biznes. Ja polecam!! Pozdro

Gość gość
Nie polecam sklepu papierosy24.eu. Ponieważ mnie oszukali i czekam już miesiąc za przesyłką. I zero kontaktu z nimi

Gość gość
potwierdzam papierosy24 z ukrainy to ściema. nie zamawiajcie.

Gość gość
Ja zamawiam większe ilośc***apierosów od hurtowni tytoniowej. Jeżeli też jesteście tym zainteresowanie to zajrzyjcie na stronę www.taks.stg.pl Hurtownia ta oferuje gotowe papierosy, tytoń oraz artykuły do samodzielnego wykonywania papierosów.

Gość Aneta
Dnia 30.06.2017 o 03:13, Gość grzechu88 napisał:

Ja kupuje w sklepie papierosy24.eu Mieszkam w UK i robie sobie z nimi tutaj biznes. Ja polecam!! Pozdro...... Ciekawe jak robisz z nimi interesy grzechu88 jak to oszuści chyba że też oszukujesz ludzi jak oni ja akurat zostałam oszukana i mimo tego że poszłam na policję ich konto zostało zablokowane przez Departament i odzyskam kase chodz czeka mnie proces bo jak to twierdzi policja " dopuscilam sie przestepstwa" ale przynajmniej dojda do tych oszustów i nikogo już nie oszukaja. Więc ludzie dla waszego dobra nie zamawiajcie z tej strony bo nie bedziecie mieli ani papierosów ani pieniędzy.

Gość oszukany

to jest prawda, mnie tez oszukali

Dnia 27.11.2019 o 10:34, Gość Aneta napisał:

Witam. Chciałabym się dowiedzieć jak sprawa się zakończyła. Bo nie wiedząc iż to jest nielegalne też zamówiłam i też padłam ofiarą oszustwa