Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TO BEZTALENCIE ZAJĄC WYGRAŁO TZG.

Polecane posty

Gość gość

Moro była 100 razy lepsza,ale nie,litość i współczucie zrobiły swoje:O Takie "bidulki" nie powinny brać w ogóle udziału w zadnych programach tego typu,bo głosujący nie są obiektywni.Masakra.

Gość gość
Krawczyk wysyłał na nią esy,żeby wygrała kasę i przestała go ścigać o alimenty:D

Gość gość
nie oglądałam, ale co ci do tego czy wygrała czy nie? Po za tym to nijak nie jest związane z tematem forum "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci "

Gość gość
I co z tego,że nie jest związane?A może akurat jest,bo pewnie wszystkie mateczki głosowały na tą porzuconą niedorajdę:O tańczyła jak kołek,no ale ma ckliwą historię ,bla bla bla:O

Gość gość
O Jezu jak dobrze!! Nie oglądałam wczoraj, ale gdyby wygrała moro to byłabym smutna - to babsko było tak zacięte i antypatyczne że aż strach... Dobrze jej tak ha ha! A Aneta duzo pracy włozyła i może była gorsza, ale zrobiła większy postęp!

Gość gość
Gdyby nadal była z krawczykiem to odpadłaby w jednym z pierwszych odcinków,i wszyscy śmialiby się z niej tak samo jak wtedy gdy wystepowała w "jak oni śpiewają".Matko jak ona wtedy piała:O

Gość gość
A autorem tematu jest Agnieszka Włodarczyk :D

Gość gość
co z tego, że matki głosowały? czy ten temat pomoże ci w ciąży rozwiać wątpliwości? mówi cokolwiek o porodzie, a może daje rady na temat macierzyństwa? A nie sorry pewnie jest to temat niezbędny w wychowywaniu dzieci. A nie dobra zgadłam! Jesteś mamą Moro :D

Gość gość
a co tylko kupki zupki i te sprawy??????

Gość gość
mnie to się wydaje, że te programy są ustawiane :/ Nie lubię tej całej Moro ale rzeczywiście była lepsza

Gość gość
obydwóch nie cierpie, ale coz, jak kraj je kocha, to co ja poradze, nie identyfikuje sie z tym.