Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opinie o spacerowce quinny zapp xtra

Polecane posty

Gość gość

chce kupic dziecku taka spacerowke, prosze mamy ktore maja taki wozek o opinie jak sie sprawuje, prowadzi itp.

Gość gość
?

Gość gość
Ja mam xtra 2. Polecam. Lekki,bardzo wygodny dla dziecka i fajnie sie prowadzi. Kupiłabym drugi raz...

Gość gość
witam, ja tez sie nad nia zastanawiam, gdzie chcesz ja kupic ? ja chyba na allegro, a jaki kolor ? zastanwiam sie jeszcze nad baby jogger

Gość gość
na lato mysle, ze kolor natural mavis bedzie najlepszy. nie wiem czy warto kupic ten wozek, ale podoba mi sie, ze montowany jest w dwoch kierunkach i rozkladany do pozycji lezacej. nie wiem jak z uzytkowaniem.

Gość fajna mamuska
o którym wózku mówisz że może być montowany w dwie strony?

Gość gość
fajna mamuska -quinny zapp xtra

Gość gość
Ja mam zapp xtra i baby joggera City elite, baby jogger jest swietny, zwlaszcza do lasu, w góry, snieg itd, ogólnie chyba najlepsza terenowa spacerowka. Ale po jakims czasie kupilam zappa i na codzienne spacery wlasnie jego zabieram, bo jest zwinny, lekki, syn bez problemu do niego sam wsiada i wysiada, ogólnie ok, ale tylko na takie przejadzki po osiedlu, bo kolka halasuja, jak to każde plastiki i niestety czasem blokuje sie na nierównościach czy krawężniku (potrzebne są zawsze dwie ręce), trochę ciężko sie podbija. Wybralam zappa, wlasnie ze względu na przekladane siedzisko, ale rzadko tego uzywalam (dziecko jezdzi przodem do kierunku jazdy). Acha, zależy tez jak duże masz dziecko, bo mój 2-latek juz ledwo sie mieści, ale na szczęście juz bardzo rzadko zabieram wózek na spacery. Baby jogger za to jest ogromny, nawet kilkulatek by sie zmiescil, tylko po co ;)

Gość gość
na zime i wycieczki mamy spacerowke z zestawu 3w1, ta quinny chce na spacery po miescie na codzien. dziecko ma 7 miesiecy wiec widze, ze dlugo nam by posluzyla ta spacerowka.

Gość gość
Acha i jeszcze pomyśl czy chcesz żeby dziecko Ci spalo w wózku, bo jak juz pisalam to na nierównościach nie bardzo sie sprawdza zapp, moje dziecko w wózku sypialo tylko do 5 miesiąca, wiec nie mialam takiego problemu, ale nawet jak dziecko nie spi to i tak nie wyobrazam sobie takiego malucha w wózku ze sztywnym zawieszeniem a raczej jego brakiem. Ja dokupilam zappa jak syn mial trochę ponad roczek. Piszac o nierównościach, mam na myśli zwykly chodnik czy drogę spacerowa z kostki, jedynie na asfalcie gladko jedzie.

Gość gość
dzieki wezme to pod uwage. chociaz od poczatku dziecko zasypialo na spacerach w wozku, a szczegolnie jak jechalam po dziurach, kocich lbach itp. prawie podskakiwal w wozku, ale zasypial od razu, a jak po prostej nawierzchni jechalam to krecil sie wiercil nie mogl zasnac.obecnie nie ma roznicy po czym jade jak zasnie to spi twardo. ale z kazdym spacerem coraz krotsze sa te drzemki woli obserwowac co sie wokol dzieje. na dluzsze wyjscia chce uzywac starej spacerowki, ale na wyjscie do miasta, po zakupy, wole jakas lekka spacerowke. tym bardziej, ze spakowana do samochodu zajmuje nie wiele miejsca, a nie pol bagaznika jak ta z zestawu 3 w1 . :)

Gość gość
Ja mam zappa, i bardzo sobie go chwalę, syn ma 7 miesięcy i czasem siedzi przodem czasem tyłem, fakt koło hałasują ale mi to jakoś nie przeszkadza, i w wózku śpi mi normalnie wstrząsy mu nie przeszkadzają, kupiliśmy na allegro bo znaleźliśmy najtaniej i kolor czarny najlepszy

Gość dobrababajaga
ja zdecydowałam się na emmaljungę którą uwielllbiam, dobrze bo syn jak niedźwiedź, poza tym sam się wiezie więc sobie z nim biegam, ten wózek to jak małe auto. no ale do metra nie za bardzo bo nie podniosę go sama z dzieckiem w środku żeby zejść po schodach więc na metro mam awaryjną spaceróweczkę, ale serio... emmaljunga jest po prostu idealna:) wszędzie wjedzie! wypowiadam się, bo podbijam, dzielę się swoim typem i przyznaję, że zastanawiałam się nad quinnym- już go prawie miałam, dookoła co druga mama nim jeździła ale patrząc na nie jak pchają to cacko to jakoś mi się go odechciało gdy zobaczyłam emmaljungę, a byłam blisko nabycia więc coś w tym musi być i jak go chcesz to go po prostu kup. i tak pewnie dokupisz drugi:)

w ogóle te spacerówki quinny to dobry wybór chyba, taka wyższa półka jakościowa wśród wózków,a cena jeszcze znośna

nie wiem, czy temat jeszcze aktualny, ale my mamy właśnie ten model i z czystym sumieniem mogę polecić. lekki wózeczek, mało miejsca po złożeniu zajmuje, dobrze się prowadzi, prowadzę bardzo aktywne zycie i ten wózek nadaje się idealnie dla mnie ;)

Gość Marion_Silver
tak samo, moja siostra na niego nie narzeka i wlasnie dlatego jak my sie bedziemy przesiadac do lzejszego wozka to quinny bedzie brane pod uwage