Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach, którzy kupują podróbki ?

Polecane posty

Gość gość

a potem chwalą sie, ze mają oryginaly

Gość gość
To jest sprawa i wolny wybór tych ludzi i gowno cię to powinno interesować. Pilnuj swojej d**y.

Gość gość
ooo odezwała sie klientka bazarów, ktora nosi podróby i mysli, ze jest nikt nie zauwazy :D

Gość To jest żenujące nie stać cię
na produkty markowe-kup takie, na jakie Cię stać, a nie udawaj kogoś, kim nie jesteś. Podróbki zawsze widać

Gość gość
I co z tego ze bazarkowe , moze Ciebie stać na Versace , prade i inne firmy .Mnie nie stać i kupuje na co mnie stać i generalnie g***o mnie to obchodzi ale jezeli sie ktoś tym interesuje co kto ma i za ile to musi byc naprawdę emocjonalnie dzieckiem :)

Gość gość
autorce chodzi o ludzi, ktorzy z premedytacją kupują na allegro i bazarach ciuchy z logiem D&G, Prada, Louis Vuitton, Dior, Chanel a potem demonstrują te szmaty innym, wmawiając sobie ze to oryginał. Mam taką laske na studiach, ktora nosi torebki ''szanel'' , bluzgki dolcze gabana etc, widac ze to fejk, wiem jak wygladają oryginaly, zadna droga marka nie robi takiej wiochy z napisami CHANEL z plastikowych cekinów, ale ona robi z siebie damulke i paniusie, wyzej sra niz dooope ma a wynajmuje mieszkanie z 4 osobami zenada

Gość gość
To tego to już w ogóle nie rozumiem , zeby się chwalić podróbką że to orginał :P.Ale miałam okazję poznać takie osoby i nie raz ubaw był :)

Gość To jest żenujące nie stać cię
Właśnie o to chodzi. Nie stać cię to kupuj ciuchy na bazarze czy gdzie tam ci sie podoba, ale nie udawaj, że to jakaś marka, bo to jest śmieszne

Gość gość
Co za snoby zakładają takie tematy?!!!!!