Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliw567

kolega meza mnie podrywa

Polecane posty

Gość oliw567

Jestem mezatka od 3 lat.I zycie uklada nam sie znakomicie.Dogadujemy sie pod kazdym wzgledem ,mamy 2 letnia coreczka.Ogolnie jet wszystko dobrze.Maz czesto przyjmuje kolegow, wychodzi z nimi i wlasnie tu zaczyna sie problem.Jeden z kumpli meza bardzo dziwnie sie zachowuje przy mnie.Gdy np jestemy w klubie ja z moim a on ze swoja dziewczyna to ciagle mi patrzy w oczy mimo ze wszywscy siedza.Nawet jak cos mowi to patrzy czy sluham.Jak nawet stoimy ze znajomymi na jakiejs przypadkowej pogadance to on ciagle sie patrzy na mnie.Troche mnie to irytuje zwlaszcza ze jego dziewczyna to zauwazyla i ma waty do mnie o to.jak powiedzialam swojemu o tym to on stwierdzil ze po prostu zazdrosci. I jak to rozumiec?

Gość gość
Patrzy na Ciebie a nie podrywa. Napij sie melisy histeryczko

Gość gość
To jest Twój problem?? Chciałabyś żeby ktoś Ciebie podrywał, ale nikt nie jest chętny i to jest Twój problem.

Gość gość
Pocałuj męża mocno zarz po tym jak sie na ciebie spojrzy. A na kolegę spójrz z pogarda.

Gość gość
14:20 co za debilna rada...

Gość gość
pewnie by cie chetnie bzyknal to sie patrzy:)

Gość elektryczna mariola na baterie
Patrzy sie bo widzi, ze zachowujesz sie jak idiotka i cos sobie ubzduralas. Niech maz Cie bzyknie, to sie uspokoisz.