Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę dziadostwa

Polecane posty

Gość gość

wieśniaków, pijaństwa, zboczeńców, idiotów, prostaków, buraków ... dlaczego świat nie może być lepszy?

Gość gość
ja też

Gość gość
wiesz co to jest dziadostwo? dziadostwo to jest wtedy jak wyzej srasz niz d**e masz na nozkach szpileczki ale slome z butow czuc na 100 m

Gość gość
tego też nienawidzę

Gość Gerald_inna
a jest cos co twoje jakze delikatne podniebienie jest w stanie strawic?

Gość gość
A ja nienawidzę takich grzeczniutkich, układnych ludzi którzy wszystkim się bulwersuja, udają arystokrację a sa konsumentami tandety, zawsze nienaganni, zawsze tępi, wola gowniany nowy samochód za kupe forsy niż porządny paroletni, albo mieszkanie maja w bloku z gipsu, h*j ze h*jowe ważne ze nowe.

Gość gość
polecam maść na ból d**y :classic_cool:

Gość gość
chodzi mi o typowych buraków i wieśniaków (nie obrażam prawdziwej wsi i ludzi ze wsi, którzy ciężko pracują), takich którzy mają na wszystko w******** są ślepi, oglądają durne tv, nie mają własnego zdania i o niedorozwojów życiowych, gnidy i zakały społeczeństwa, niewykształcone, zapijaczone i zboczone, bo żadna normalna nie zechce dziada, więc szukają okazji i dresów też nienawidzę, tej hołoty łysej, z piwskiem i osiedlowych żuli i zaśmieconych ulic, bo k***a zero wychowania, ale co się dziwić jak sama patologia rodzi po kilkanaście dzieci, potem wyrastają takie zjeby, którzy są jak próchnica ****** k***a jestem k***a wściekła na to ****** życie

Gość gość
k***a mać!!! żule rodzą żuli i jak społeczeństwo ma się rozwijać?! k***a mać gdzie ta inteligencja, co kiedyś gdzie? sami żule i ****** studenci kury i d***** i pijaki i g****iciele ja p*****le już to wszystko

Problem jest w tym , że większość dzieci z patologicznych rodzin , szybko zakłada swoje , patologiczne , gdzie wszystko się należy- zasiłek rodzinne , becikowe , i ój wie co jeszcze , a pracować nie trzeba bo za 1500 wtyd.... i lepiej w domu siedzieć .............

Gość gość
znałam kobiete, ktora odmowila lepienia pierogow o dziwo za 2000zl + mogla zabieraz cos do domu !!!! baba oczywiscie z patologiii z 4 dzieci, maz nie pracuje, tylko dorabia jako budowlaniec.... ale jej bylo za ciezko, nie miala sily k***a mac, az slabo sie roi na takich "ludzi"

2000 i jedzenie dla dzieci to widocznie za mało , lepiej ten cenny czas przeznaczyć na łażenie po urzędach gminy , opiece społecznej , siedzeniu przed telewizorem i żłopaniu wódki , bo trzeba mieć siły na wieczorny seks z niezmęczonym pracą facetem

Gość gość
nienawidzę jabanych leni i matek k***w i żuli k***a jak ja tego nie nawidzę!

Gość gość
nie ma im czego zazdrościć, nawet współczuć nie warto! do robót publicznych! czego nie ma jak kiedyś przymusowej pracy? a chłopów do wojska, żeby ich przemusztrowali, bo same pedały i leniwe ch*j****aby do kastracji i już pozbyć się dziadstwa, jak patoli nie będzie można zająć się władzą, ale to odrębny temat, chociaż patologia wiąże się z sytuacją w kraju k***a!

Napewno dużo tracimy przez ich utrzymywanie, i to że nie są produktywni ........ W grę wchodzą ogromne pieniądze...

Gość gość
Ale wy jebniete k***a mac szkoda slow gowniary chj wesad a madre jak mal kto masakra