Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieńdoberek23

hula hop z masażerem vs zwwwwwwykłe

Polecane posty

Gość dzieńdoberek23

czy są efekty? które lepsze? i czy z masażerem jest wógóle zdrowe bo słyszałam że stasznie tłucze siniaki 9w sensie dla narządów czy to szkodzi?) mam zamiar sobie kupić ,właśnie szukam teraz na allegro i w sklepach jak by było gdzieś taniooooooo wielkie dzięki za odp !!!!! życzcie powodzneia! ;D

Gość gość
Ja kupiłam na allegro to z masażerem i w ogóle nie używam, bo nie umiem tego porządnie złożyć :/ (jest do poskładania i jak kręcę kilka sekund to zawsze na którymś złożeniu się rozwala)

Gość gość
Ja od kilku lat mam zwykłe, dość ciężkie (choć obecnei wydaje mi się za lekkie ;) ) mianowicie waży ok 1,20 kg. średnica 98 cm. kręcę różnie czasami 5-6 razy tygodniowo 30-40 minut a czasem tylko raz w tygodniu ale efekty są.

Gość gość
Ja mam z masażerem i tak początkowo to boli i robią się siniaki ale w miarę regularnego używania skóra się przyzwyczaja i nie ma już ani siniaków ani bólu. Co do narządów wewnętrznych trochę głupie pytanie przecież to nie ma takiej siła aby cokolwiek uszkodzić a efekty są tylko nie należy się poddawać. Ja ćwiczyłam pomimo siniaków i później sprawoiało to przyjemność.