Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezkatowaniasię

bez diety ubyło mi 4cm w tydzień

Polecane posty

Gość bezkatowaniasię

Hej ważyłam 103 kg teraz nie wiem ile waże bo nie mam wagi ale odchudzan się od dokładnie 8 dni w brzuchu ubyło mi około 5 cm jak dla mnie jest to bardzo dobry wynik odchudzan się w systemie M Ż czyli miej żryj jem około 1300 kcal dziennie jem to co chcem ale w małych ilościach nawet cukierki 1 na dzień jak mi się zachce jeden ma 60 kal. Oczywiście ćwicze co dziennie po około 30 minut. Jak zauważyłam na miarce krawieckiej ze mam już 116 a nie 121 w brzuchu byłam dumna i jestem dalej polecam taką dietę ponieważ takim sposobem dostarczam wszystkie składniki organizmowi witaminy itd i nie katujemy się patrząc jak ktos je jakieś dobre jedzenie nie które produkty dobre do odchudzania mają tyle samo kalorii ile zwykle które jemy na co dzień np.makaron talerz ma około 180kal a tym napewno się należy ;-)

Gość gość
oproznilas jelita a nie schudlas

Gość gosciiiiiii
Zawsze ktos się czerpanie ja gratuluję.

Gość gość
gratulacje. ale rzeczywiście to trochę na pewno opróżnienie jelit. i na początku waga zawsze szybko leci.

Gość HannaCS
bezkatowaniasie spróbuj diety Allevo, ona przy bardzo niskiej kaloryczności jest mądrze zbilansowana i dostarcza do organizmu wszelkie składniki mineralne i witaminy, sama tak nie skomponujesz diety. Allevo daje 5 lub 6 posiłków dziennie a jeżeli lubisz słodycze bo piszesz o cukierku, to są też batony w czekoladzie, które zjada sie zamiast pełnego posiłku. polecam Ci tę dietę, ponieważ możesz na niej osiągnąć super wynik, a widzisz jakie to motywujące. Napisz proszę, czy podejmujesz taką walkę.