Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żadne dewiacje, fetysze i zboczenia już mnie nie szokują, a was ?

Polecane posty

Gość gość

zoofilia, nekrofilia, anal, wachanie majtek rajstop, sadyzm, sm, bdsm, pissing, scat, fisting, rimming, bukkake, gangbang itp nic nie jest juz w stanie mnie zaskoczyć i obrzydzić

Gość gość
zszokuje biskupa nagranko

Gość gość
mnie tez

Gość gość
Ciekawe co dalej wymyślą ludzie? Pewnie pojęcie g**** przestanie istnieć bo kobiety nie będą miały nic przeciwko przymusowemu seksowi z nieznanymi facetami.

Gość gość
czemu nie wymioniono pedofilii czyzbys sie wstydzil i bal przyznac ze ogladales tak okrutne rzeczy?

Gość gość
Pedofilia niedługo zostanie uznana za orientację seksualną skoro kobiety się już za to wzięły.

Gość gość
nie odp. , mam gdzies co jakies potwory uznaja czy nie. zdrowomyslacy czlowiek wie co jest co. albo infantofilia-ogladles/as cos z tego autorze?

Gość gość
mnie ostatnio zszokowalo cos takiego jak fisting, jakos przypadkiem gdzies w necie trafilam na to określenie, wiec szukam w google co to jest... no ludzie mają naprawde nas\rane we lbie, wkladac sobie cala reke do od\bytu albo pochwy, nie wiem czemu to ma sluzyc, jaki w tym sens i po co sobie tak rozciagac tylek? jakby moj facet wlozyc mi piesc do tylka to chyba bym umarla z bolu, nie wiem czemu ludzie sobie to robią???