Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sledzenie partnera

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie postanowiłam sledzić partnera , bo coś mi nie pasuje chodzi o przyjazdy do domu po pracy , wyłaczony telefon i głupie wytłumaczenia .Jestesmy w zwiazku 16 lat , zaangazowałam do tego kolegę gdyż nie zawsze mogę sie w nocy pózno urwać z domu jeżdżimy pod jego pracę .Czy któraś z was tak robiła , może jakieś rady dacie .Wiem co zrobię jak złapię go poprostu odejdę od niego , bo ciężko mi bez powodu odejśc , nasz zwiazek i tak legnie z gruzach ale za długo by pisac dlaczego :(

Gość gość
super zwiazek gratluje zaufania !:D

Gość gość
To lepiej zyć w nieświadomosci niz w swiadomosci wg Ciebie ? Lepiej wiedzieć na czym stoję , to taki typ że mu wygodnie i jest jak pies ogrodnika dlatego ja muszę podjąc tą decyzję .Wiesz rozwalone gacie czy skarpety po katach to nie powód by się rozstać

czyli jak nie zdradza, dalej będziesz męczyć się w związku? ... o co ci chodzi? o kasę przy rozwodzie?

Gość gość
Nie bedę sie meczyć ale coś mi nie pasuje wy nie sprawdzacie swoich podejrzeń albo czegos czego nie jesteście pewni .Moja intuicja mi mówi ze coś jest nie tak nigdy tak nie miałam przez tyle lat .Teraz mnie tak naszło o kasę jaką kasę ja mam swoją nie potrzebuje jego kasy

Gość gość
rozumiem, ze ci po prostu w tym zwiazku żle - wiec po co ci zawracanie sobie glowy czyms tak upokarzajacycm dla obu stron jak sledzenie? Jak ci zle, to po prostu skończ zwiazek.

Gość gość
Nie wiem może potrzebuję czarno na białym a nie gdybania co by było gdyby .Tyle lat jesteśmy a wcale go nie znam , potrafi mi takie hustawki emocjonalne zapewnić że głupieje momentami .Chcę sie przekonać że mnie kocha , jezeli cos jest na rzeczy tzn że nie kocha i klapki do konća z oczu mi spadną

Gość gość
moje malzeństwo ma o wiele dluzszy staz - i w zyciu nie wpadlabym na sledzenie mąza- choc czesto wyjezdzal, bywalo,ze na pol roku, często - no i co z tego? Mnie jest z nim dobrze i to sie liczy . Nie męcze, nie sprawdzam, nie czytam maili czy smsow -czyjas prywatnosc ( takze mezowska) jest dla mnie świeta - tak mnie wychowano.

Gość gość
Potrzebuję tego by podjąc ostateczną decyzję .A czuję że coś znajdę bo doszły mnie informacje jakieś dziwne o nim i ciekawa jestem czy to plotki czy nie .Ale wszystko zaczyna mi sie układac w układankę

Gość gość
To jest Twój problem jak ci dobrze , ale niewiadomo co on robi ,Ty pewnie z tych jesteś byle by pił , byle by bił ale żeby był .Twoja sprawa nie moja , również moja że go sledzę :)

Gość gość
a nie mozesz go , jak bliskiego od tylu lat czlowieka, po prostu spytac w co jest grane? Bo jesli sie potraficie dogadywac to i tak nic dobrego nie wróży.

Gość gość
Rozmawiamy ale jego rozmowy konczą sie grą przed kompem w jakieś zabijanki i że on ma stres .Więc się pytam czemu ma stres odpowiada że go klinet wkurzył , że menager i tak ucieka w swoja grę .Przestał sie interesować dziećmi żle sie odzywa i zaczynają się wyzwiska .Jak z nim rozmawiam jest jeszcze gorzej mówi żebym dala mu spokój , gdy zaczynam rozmowę w inny lepszy dzień mówi myszko głupia jesteś coś sobie wymyslasz .Ja nie jestem upierdliwa chcę rozwiązać swoje problemy w ludzki sposób nawet do lekarza chciałam z nim iśc na terapię to mnie zbył że głupia jestem nie wiem jak trafić do niego

Gość gość
gość To jest Twój problem jak ci dobrze , ale niewiadomo co on robi ,Ty pewnie z tych jesteś byle by pił , byle by bił ale żeby był .Twoja sprawa nie moja , również moja że go sledzę usmiech.gif XX Wypowiadam sie, bo to jest forum dyskusyjne. Moj ani nie pije, ani nie bije, jestesmy prawdziwymi przyjaciólmi, potrafimy szczerze rozmawiać i nie wypobrazam sobie np zebym mu miala przeszukiwac kieszenie. Tak jak tez nie czytam pamietników swojego dziecka - takie mam zasady - uszanowac tych, ktorych kocham. A jesli go nie kochasz - to po co ci zwiazek?

Gość gość
Dzieci traktuje jak psy gdy coś nie pasuje odgania je od siebie i robi napiętą sytuację w domu że wszyscy w nerwach chodzimy .Daję mu odpoczać jak jest zmeczony prosze dzieci by mu nie przeszkadzały bo każdy chce mieć czas dla siebie no ale ile mozna odpuszczać w obowiązkach jego .Typu zabawa z dziećmi czy gdzieś jakieś wyjscie z nimi na spacery ?

Gość gość
To gratuluję partnerstwa a gdzie ja napisałam ze mu wyszukuje coś tak i przeszukuje czytaj ze zrozumieniem .Kocham go ale co z tego to nie znaczy że bedę tolerować wszystko i znosić .Mam pytanie Ty też bys się rozeszła bez dowodów ze swoim mężem ?

rozchodzi się jak jest źle, a ty jeszcze dowodów szukasz, pewnie tylko do rozprawy w sądzie

Gość gość
Claude przestań ok , piszesz o czymś nawet nie znając mojej sytuacji do końca ta wg Ciebie to każda pewnie tylko na kasę chce naciagnać itp by zyć jak paczek w masle i tu sie grubo mylisz

Gość gość
Własnie czuję że jest żle , i chce wiedzieć dlaczego bo jeżeli to inna kobieta to mu zyczę powodzenia

a pierwsza część? piszesz że musisz mieć dowód żeby się rozstać, czyli jest źle, to po ch*j szukać dowodów? jest źle, to koniec związku. bo bez braku dowodu dalej w związku będzie źle

Gość gość
Widzisz to jest tak że jestem ileś lat z nim , swoje z nim przeszłam ciezko tak się rozstać , najgorsze że on mi zapewnia hustawki i tu jest problem raz jest cudowny wspaniały raz straszny .Chce wiedzieć czy coś z nim sie dzieje i myslę jakbym mogla to zmienić .Ale jezeli jest to kobieta to wtedy bede wiedziała że moja starania o zwiazek poszły na marne a on poprostu tylko potzrebował zmiany by sobie umoczyć ptaszka .Chcę sie dowiedzieć czy jest perfidny tak ciezko to zrozumieć ?

Gość gość
Rozmowy juz były miedzy nami duzo tego czasami myslę że on naprawdę potrzebuje interwencji lekarza od głowy .Jeżeli nie bedzie innej zażądam pójscia do lekarza i leczenia się tak poprostu :)

Gość gość
Piszę bo mogę , każdy może a Ty przecież nie musisz odpowiadać na mój temat .Pozdrawiam serdecznie i Dobranoc :)