Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego moj maz goli sobie jaja?

Polecane posty

Gość gość

Podejrzewam ze kogos ma.Pomocy!!Nigdy tego nie robil.a jestesmy ze soba 15 lat.Co poradzicie??

Gość gość
Hmm no moze tak być ale wcale nie musi .Dla mnie to podejrzane i pewnie kit ci wciska że dla Ciebie to robi co ?

Gość prez78888
Zacznij golic rozklapuche, widocznie nie moze juz na nia patrzec i daje ci cos do zrozumienia

Gość gość
o to zapytaj męża

Gość gość
A to facet nie ma jezyka by powiedzieć jej albo zaprosiłby ja do łązienki by ja ogolić ?Jak mu przeszkadza jej owłosienie

Gość Gość22222
K***a baby, co wy macie z tymi zdradami??? Związek nie rozpada się wyłącznie przez zdradę to po pierwsze, a po drugie obawa zdrady pokazuje jak niska jest wasza samoocena. Piszę to jako kobieta.

Gość gość
moze mu goraco i mu sie poca i sobie goli.. ja bym chcila zeby moj sobie golil a on jakos nie bardzo chce, jak mu powiem to ok ale sam z siebie nie

Gość gość
Tu autorka.Ja sobie gole :P Ale on nigdy sobie nie golil.Ostatnio poprosil zebym wygolila sobie gwiazdke,niby w filmie widzial.Sprawdzalam w internecie i nie widzialam kobiet z gwiazdkami na cipce.Pewnie ta jego zdzira ma

Gość gość
Autorka Po takim okresie rozumiem ze potrzebuje roznych bodzcow.Ale gwiazdka na cipce?Pewnie juz go nie podniecam :O Rok temu kupil mi rure ale ja nie umiem tanczyc :O Jak myslicie zdradza mnie???

Gość gość
każdy kto goli sobie jaja i klatę to zdradza i to nie z jedną a z wieloma i nigdy nie zapominaj o gumach jak będziesz się bzykała z nim :-)