Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak powiem ze go kocham to odejdzie

Polecane posty

Gość gość

Tak przypuszczam. Nasza relacja jest zakręcona. Znamy się ponad rok. Miała to być wakacyjna przygoda. Potem wyszedł z tego układ seksualny. Przerwa. Wyjechałam, znalazł dziewczynę, wróciłam....i utrzymujemy kontakt do dziś. Jest mi potrzebny, bez niego moje życie by było o wiele mniej kolorowe. Przeszliśmy na inny etap znajomości. Możemy rozmawiać bez końca, ja go kupuję w 100%. Tyle razy co pytał się czy oby się nie zakochałam...mówiłam, że nie. Od pewnego czasu nie bombarduje mnie tymi pytaniami i dobrze, bo z tego co widzę pokochałam go na swój sposób, a jak się do tego przyznam to zerwiemy kontakt. Na samą myśl o tym słabo mi się robi. Rozglądałam się za kim "normalnym" ale nic...Nasza różnica wieku także jest znacząca, ja lat 21 on lat 33....plus onaaa lat 32...Mogłoby się powiedzieć, że wykorzystuje młodą i głupią. Tyle, że wiem co robię i gramy ze sobą świadomie. Było parę przerw ale jak nie jedno to drugie się prędzej czy pozniej odzywa. Powiedzieć mu, że mi na nim zaczęło zależeć czy po prostu cieszyć się jego obecnością póki jest....?

Gość gość
No właśnie...bardzo mnie lubi ale chyba miłość z jego strony jest niemożliwa. Boli mnie to. Najlepsze, że go dosłownie wymodliłam...szkoda, ze w modlitwie nie dodałam na jakich zasadach...

Gość gość
jak dla mnie facet poszalał sobie z małolatką a potem znalazł konkretną kobietę na życie... sorki ale 21latka to średni materiał na partnerkę życiową dla 33latka... traktuje cię raczej na zasadzie odskoczni od normalnego życia i takiej zabaweczki z która można sie pośmiać a potem wrócić do bezpiecznego domu i kobiety... jak ci to pasuje to twoja sprawa...

nie bój sie skanować wzrokiem, jak będziesz napalony, jej taki stan może się udzielić obyś nie zaprzeczał że myślisz o seksie czy że ci się bardzo podoba powinieneś to jej powiedzieć lecz nie mów że ją kochasz tylko jak na ciebie działa i co jest w niej wspaniałego niech się poczuje wyjątkowo. Nie bój się swojej seksualności w końcu ona jest kobietą a ty mężczyzna wiec czemu miałbyś udawać że nie zależy ci na seksie.

Gość gość
Jasne, że mi nie pasuje, wolałabym być traktowana przez niego poważnie, ale się od niego uzależniłam, pokręcone wszystko :( Wiele razy chciałam to skończyć i z mojej inicjatywy "kończyliśmy to" ale potem znów. Z jego strony także parę razy przerywaliśmy takowe działania po czym zmieniał zdanie...Intuicja mi mówi żeby nie odpuszczać...ale może to głos głupiego serducha.

Gość gość
odp : pirat flapjack "nie bój sie skanować wzrokiem, jak będziesz napalony, jej taki stan może się udzielić obyś nie zaprzeczał że myślisz o seksie czy że ci się bardzo podoba powinieneś to jej powiedzieć lecz nie mów że ją kochasz tylko jak na ciebie działa i co jest w niej wspaniałego niech się poczuje wyjątkowo. Nie bój się swojej seksualności w końcu ona jest kobietą a ty mężczyzna wiec czemu miałbyś udawać że nie zależy ci na seksie." <--- do kogo to się odnosi?

Gość gość
Tylko szkoda, że tutaj jednostronnie :) Chociaż...miewam podejrzenia, że coś tam się budzi w środku ale nie chce się przyznać.

Możliwe dla tego nie był bym złego zdania. Mój kolega spotykał się z dwiema dziewczynami myślał że coś się rozpadania aż końcu z dwiema czuł się tak samo dobrze i oby dwie kochał. Jedna była zazdrosna o czas wiec się rozpadło z drugą wziął ślub

Gość gość
Ah...się niektórzy umieją ubezpieczyć ;) Czuł się tak samo dobrze, możliwe, my ze sobą tyle rozmawiamy i tak się swobodnie ze sobą czujemy, że zapominam, że dla mnie jest ale nie dla całego mojego świata.

Gość gość
Mam nadzieję, bo jest to męczące dla mnie, rzadko mi się coś w pełni udaje, tak i tym razem. Dobranoc. :)

Gość gość
żadna szmata nie powinna mieć szczęścia w miłości. Śmieszne, wymodliłaś, jaka święta, puszczalska małolata w układzie seksualnym. Facet p******* i dobrze zrobił, bo tylko do tego się nadajesz, a woli normalną kobietę, nie zepsutą już w wieku 21 lat!

Gość gość
jak tak sądzisz to jesteś konkretnie ograniczonym, nie zasługuje to złodziej na bogactwo

Gość gość
czyli on ma kobietę, a Ty dalej się z nim puszczasz?