Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdarda?

Polecane posty

Gość gość

ne mogę spac...jestem w zwiazku od kilku lat, oboje po rozwodzie, pmieśiąc jadęo przejściach.Do niedawna myślałam, że spotkałam miłość swojego życia, jakiś czas temu swiat mi się zawalił..On pracuje za granicą od 1,5 roku, przyjeżdża raz na m-c, rozpieszcza mnie, kupuje prezenty, mówi, że kocha.. za m-c mam jechać do Niego na wymarzone wakacje. jakiś czas temu znalazłam w Jego telefonie sms od nieznanego nr o treści "jeśli chcesz pogadać zadwon i podpis. Sprawdziłam-dzwonił. Co myslicie? poradźcie... popadam w paranoję....

Gość gość
a co to znaczy zdarda?

Gość gość
przepraszam za literówki ale komp mi wariuje. Dodam jeszcze, że codziennie gadamy, w Jego zachowaniu nic się nie zmieniło. Czy można być tak dobrym aktorem? dodam że jesteśmy w związku nieformalnym i właściwie bez przeszkód możemy się rozstać... tylko.. kocham Go bardzo i tym bardziej to boli

Gość laurenia
nie denerwuj sie to jeszcze nic przeciez nie znaczy.

Gość gość
nie pomyślałaś, że to mógł być telefon w sprawach służbowych?

Gość gość
no własnie... nic? jeśli mnie kocha to dlaczego szuka kontaktu z innymi? niewiem czy to tylko rozmowa czy cos więcej.

Gość gość
Tragedie robisz z niczego idz na chloby jak ci sie chce a nienudz:-)

Gość gość
raczej nie, w sprawach służbowych nie rozmawia sie o 21szej. Niweim czy zNim o tym pogadać , spytać? a jesli się mylę i spieprzę wszystko? zarzuci mi że Mu nie ufam. dodam że mam od Niego wielkie wsparcie emocjonalne, zawsze gdy dzieje się coś złego wspera mnie

Gość gość
raczej nie, w sprawach służbowych nie rozmawia sie o 21szej. Nie wiem czy z Nim o tym pogadać , spytać? a jesli się mylę i spieprzę wszystko? zarzuci mi że Mu nie ufam. dodam że mam od Niego wielkie wsparcie emocjonalne, zawsze gdy dzieje się coś złego wspiera mnie

Gość laurenia
zycie z dala od partnera czasami pisze dziwne scenariusze, jedz do niego na wakacj***adz czujna, ale nie popadaj zaraz w paranoje,

Gość gość
mam udawać, ze nic niewiem? stale mam to w głowie. Byłam żoną przez 20 lat nigdy nie spotkało mnie coś takiego. Teraz gdy wydawało mi sie że to pełnia szczęścia nagle poczułam że gunt pod nogami zapada się

Gość gość
laurienia, co robić powiedzieć Mu, ze wiem?

Gość gość
hallo, nikt nie poradzi?