Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to już zdrada?

Polecane posty

Gość gość

ne mogę spac...jestem w zwiazku od kilku lat, oboje po rozwodzie, pmieśiąc jadęo przejściach.Do niedawna myślałam, że spotkałam miłość swojego życia, jakiś czas temu swiat mi się zawalił..On pracuje za granicą od 1,5 roku, przyjeżdża raz na m-c, rozpieszcza mnie, kupuje prezenty, mówi, że kocha.. za m-c mam jechać do Niego na wymarzone wakacje. jakiś czas temu znalazłam w Jego telefonie sms od nieznanego nr o treści "jeśli chcesz pogadać zadwon i podpis. Sprawdziłam-dzwonił. Co myslicie? poradźcie... popadam w paranoję....

Gość gość
jedź i baw sie dobrze, a potem sie zastanów czy jest sens widywać sie raz w miesiacu

Gość gość
heh wiem, że to nie wróży dobrze ale czasami się udaje. Wierzyłam że jesteśmy wyjątkowi, On zapewnia, że kocha, że dobrze mu ze mna, tęskni. Moje pytanie: powiedzieć Mu że wiem o tym?

Gość ciotka bardzo dobra rada
Ile razy jeszcze założysz ten temat?

Gość ewelina 26
Ja na twoim miejscu zapytalabym o to. Niech wytlumaczy ta sytuacje.

Gość gość
czy zabawić się w szpiega? co mam robić? co Wy byście zrobili? nie mogę Go stawiac ścianą i kazać wybierać. Oboje jesteśmy już po przejściach, niemłodzi ok 50tki

Gość gość
czy zabawić się w szpiega? co mam robić? co Wy byście zrobili? nie mogę Go stawiac ścianą i kazać wybierać. Oboje jesteśmy już po przejściach, niemłodzi ok 50tki

Gość gość
do ciotki bardzo dobra rada wolny kraj każdy może robić co chce, jeden pisać drugi czytać

Gość gość
do ciotki bardzo dobra rada wolny kraj każdy może robić co chce, jeden pisać drugi czytać

Gość gość
no i co,ze koło 50tki nie trzęś sie tak kobieto przeciez wszystko jedno co zrobisz

Gość gość
tak myslisz, że wszystko jedno? a jeśli to nie to co myślę i wyjdę na szpiegującą wariatkę

Gość gość
mozna kochać tez szpiegujace wariatki :)

Gość gość
ja pitole, ale problemy

Gość gość
takie same problemy , jak te dotyczące kobiet w różnym wieku, również tych młodych.Nie widzę różnicy w sprawach i rozterkach dotyczących miłości.