Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoby które samotnie podróżują chodzą w różne miejsca

Polecane posty

Gość gość

Co o nich sądzicie? Mam taką znajomą, która prawie zawsze jeździ sama na wycieczki i tak się zastanawiam czy jej się nie nudzi i nie jest samotnie.

Gość gość
skad wiesz ze sama moze z kims jezdzi tylko nie mowi

Gość gość
Wiem, że jeździ sama, nawet opowiadała mi o tym kilka razy. W dodatku twierdzi, że jej to odpowiada. Przyznam, że to dziwne, co może być fajnego w łażeniu samemu?

Gość gość
a ja jeżdżę sam, nie toleruję ogonów i przy okazji więcej zwiedzę. uniknę też nudnego szwargolenia! :classic_cool:

Gość gość
to, ze sama jezdzi nie oznacza, ze na miejscu nie poznaje towarzystwa do wspolnego zwiedzania czy zabawy

Gość gość
samej , nigdy ! trzeba byc egoistą :D

Gość gość
Ja tam nie wiem z kim przebywa po dotarciu do celu, w każdym razie jeździ sama. Dla mnie to dziwne i egoistyczne ale cóż...

Gość gość
Dlaczego egoistyczne?

Gość gość
To wg tego myślenia Martyna Wojciechowska, Beata Pawlikowska, Elzbieta Dzikowska, W. Cejrowski to tez dziwni ludzie?

Gość gość
z kameami i ekipami , nie sasamotni

Gość gość
A ja bym chętnie urwała się gdzieś sama, a tu mąż, dzieci...

Gość gość
A nie jest nudno tak samemu? Co można robić gdy nie ma się z kim spędzać tego czasu?

Gość gość
egoistyczne? czyli na sile powinna szukac kogos na wyjazd, byle tylko ktos nie myslal, ze jest egoistka? a potem sie meczyc, bo kazdy chce co innego, oczekuje czegos innego itd.

Gość gość
ale nie rozumiem co jest w tym egoistycznego? Czy ona ma rodzine i zostawia dzieci z mezem, ze mowisz, ze jest egoistka?:D

Gość gość
Pracuje, zarabia, jeździ. Gdzie tu egoizmu?

Gość gość
Nie ma rodziny, dzieci, a powinna.

Gość gość
powinna, bo co? to jej sprawa jak zyje

Gość lanser
co znaczy powinna :D ? jakis obowiazek posiadania jest ? z pakistanu,somalii czy innego panstwa gdzie ociemnialy lud mieszka piszesz ?

Gość gość
Pawlikowska to dno. Udziela rad, a sama ma życie r******** do kwadratu. Sama poucza innych bzdurnymi poradami, a tak naprawdę leczy nieudolnie swoją depresję. Podstępne suka.

Gość lanser
skoro masz takei stereotypy to powinnas teraz obiad dla meza i dzieci gotowac a nie pisac dyrdymaly na forum. jesli obiad juz zrobiony to mezowi gazete zanies do bujanego fotela albo jakis masaz zrob jak na stereotypowa zacofana matke polke przystalo :P

Gość gość
Niech by porozmawiała ze szczęśliwymi rodzinami to temat szybciutko by jej się kończył. Jak dziecko we mgle. Dużo pisze, a g***o robi.

oznacza to, że jest dziewczyną niezależną, odważną i niczego się nie bojącą

Gość lanser
to temat szybciutko by jej się kończy>>no na pewno bo tacy ludzie przewaznie ciagle narzekaja ze dziecko placze,choruje i nei wiaodmo co jeszcze i tylko o tym nawijaja ciagle wiec ile mozna wytrzymac sluchania.ludzie posiadajacy male dzieci sa zazwyczaj monotematyczni. nie moga pojac ze ich dizecko nie jest calym swiatem dla wszystkich a tylko dla nich.

Gość gość
a co jak nie moze miec dzieci? tez ma sobie pogadac z taka "szczesliwa" rodzinka?

Gość gość
Chyba zwykłym tchórzem. Są niezależne i nie posiadające takiego braku w mózgu.ona może co najwyżej doradzić jak kupić bilet i jak to jest błąkać się ze śmirdzącą d**ą po wsiach Afryki, szukając sensu. Idiotka, która sama ma kibel w życiu, a doradza innym.

Gość gość
Żeby mieć rodzinę to trzeba być dojrzałym. A ona to zwykły egoistyczny gnojek. Jej porady dobre są dla nastolatek.

Nie ma nic dziwnego w samotnym łażeniu :) Też wybieram taką formę, bo dla mnie urlop to odpoczynek od codzienności.

Gość gość
co to za pomysl, ze tylko jeden sposob zycia jest wlasciwy i daje szczescie? skad w ludziach taka chec wpieprzania sie w czyjes zycie i mowienie jak maja zyc? zajmij sie swoim zyciem

Gość gość
tylko, ze malo kto jest na tyle dojrzaly by swiadomie zalozyc rodzine, w wiekszosci przypadkow jest tak, ze ludzie maja dzieci, bo sie trafily - gdzie tu dojrzalosc?

Gość lanser
w wiekszosci przypadkow jest tak, ze ludzie maja dzieci, bo sie trafily>>dlatego poprawiaja swoja samoocene wylewajac troche jadu na tych kltorzy zyja inaczje korzystajac z wolnej chwili w niedzielne popoludnie.