Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mialam 5 chlopakow..

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Jestem Daria i jestem małej miejscowosci na Mazurach. Mój problem dotyczy mojej przeszłosci erotycznej. Mialam az 5 chlopakow ("zaczelam" w wieku 16 lat i "opamietalam" sie w wieku 18 lat). Ten glupi okres przypadl na czas liceum. Kiedy przyszlam do pierwszej klasy liceum nie mialam jeszcze zadnych doswiadczen lozkowych i bylo to dla mnie zupelnie normalne. Jednak z boegiem czasu, kiedy zaczynalam sie zaprzyjazniac z dziewczynami z klasy i nie tylko okazalo sie ze jestem jedyna, ktora jeszcze z nikim w lozku nie byla. Koniecznie chcialam "dogonić" kolezanki, zeby nie wyjsc na nudziarę..Miałam pierwszego chlopaka, z ktorym bylam kilka miesiecy i to z nim przezylam pierwsze doswiadczenia erotyczne (do stosunku nigdy nie doszlo). Pozniej poznalam mojego chlopaka, ktory wydawal mi sie wtedy byc moim najlepszym przyjacielem, niestety od czasu do czasu sie calowalismy i robilismy rzeczy, ktore robi sie tylko ze swoja druga polowka :( Moim trzecim chlopakiem byl rowniez moj niby przyjaciel, byla to jednorazowa akcja. Potem mialam jeszcze dwoch chlopakow i z nimi tez się "zabawialam". Strasznie tego wszystkiego zaluję, żałuję, że byłam taka głupia, że chciałam wyjść na super luzcką dziewczynę, tymbardziej,że miałam dopiero 16, 17 lat..Skończyłam liceum i skończyły się głupie wybryki, opamiętałam się. Nie wiem co mną wtedy kierowało, koniecznie chciałam się chyba przypodobać srodowisku :( Strasznie mnie to męczy, ciągle myślę o sobie jak o dzi*** :( Nie będę sie usprawiedliwiać i opisywać po kolei co do tych wszystkich chłopaków czulam, ale strasznie mi z tym źle :( Przepraszam Was za aż tak długi tekst, ale musiałam się jakoś wygadać :( nie mam komu po prostu..Ucięłam znajomości z liceum, nie chcę mieć z tymi ludźmi kontaktu :(

Gość Akacja33
Nie ty pierwsza i nie ostatnia co tak ma, ważne sie opamietalas, z czasem co raz mniej bedziesz to wspominać, żyj przyszłością.

Gość gość
myślę że nie ma czego żałować, nic złego nie zrobiłaś

Gość Ewq4321
tez jestem zdania ze nic złego nie zrobilas, presja kolezanek to jedno, nagonka, moda głupia niestety , wazne jest Twoje podejscie teraz, nie mozesz nazywac sie dziw... poniewaz nie dawalas d**y na lewo i prawo, szukalas szczescia, przyjaciela, a moze i seksu, nie spotkalas odpowiedniego partneta, to tylko dowod dla Ciebie ze nie ma co sie spieszyc, czasami warto poczekac chwile dluzej, nie klasc nacisku tylko na zycie erotyczne bo to nie jest najwazniejsze, ja zaczelam jeszcze wczesniej jak Ty, i wcale nie mysle o sobie zle, nie martw sie, wyluzuj, miej troche teraz inny priorytet na sprawy lozkowe i tyle:)

Gość gość
zgadzam się z ewq4321:)

Gość gość
dzieki dziewczyny! troche mi lepiej,ale ten ciezar tak szybko chyba ze mnie nie zejdzie..:(

Gość gość
i jeden chłopak też tu jest;p

Gość gość
Daj adres to cie tak wygrzmoce ze nigdy nie porzalujesz.Wyssam z ciebie wszystkie soczki.Chyba nigdy ciebie nikt porzadnie nie w******* dlatego zalujesz.

Gość Gość102
Chcesz o tym pogadać?