Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alvaro91

Brak pociągu fizycznego ze strony dziewczyny do Mnie

Polecane posty

Gość fdfdfhgdf
i co autorze, jakie wnioski?

Gość gość
No niestety tez sklaniam sie do tej opcji, ze stawanie na glowie nic nie da. Ukochanego czlowieka sie akceptuje.

Gość gostka111
Autorze, wydajesz się bardzo sympatycznym i ogarniętym mężczyzną. Aż dziwne że można to wywnioskować po sposobie i stylu pisania. Pozdrawiam :)

Gość sad but truee
po prostu jej nie pociagasz, nie czuje chemi a zgodzila sie byc z toba wyłącznie z braku laku/ bo jakos tak wyszlo/ z aseksualnej sympatii itd .taka jest przykra prawda i nie zmienisz tej sytuacji chocbys stanal na rzesach i wspial sie na najwyzszy poziom z******tosci. gdy pojawia się fascynacja, to szorstkie dłonie schodzą na dalszy plan, obiekt zauroczenia (przynajmniej na początku związku) postrzega się dokładnie tak jak ty postrzegasz swoja dziewczynę - umniejsza się wady, wyolbrzymia zalety, laknie się bliskości (również tej fizycznej). nie jestes dla niejnatrakcyjnym facetem (niezaleznie od tego jak atrakcyjny obiektywnie jestes)i dlatego wymslawy wymowki o zaniedbanych stoipach - zeby nie powiedziec wprost ze nie pasuje jej caloksztalt!!!!

Gość sad but truee
PS. wlosy na torsie, niski wzrost oraz lekka nadwaga to cechy które zawsze mnie hmm lekko odrzucaly...do czasu. Gdy poznałam (DOSC DOBRZE, BO PIREWSZYM WRAZENIEM NIE KUPIL MNIE WCALE) JEGO to nic już nie sprawialo mi większej rozkoszy jak głaskanie owłosionej klaty (bo nalezala do niego!). Gdy się kogos pragnie to jego wady w magiczny sposób staja się zaletami i nie wadza nic , no ale wlasnie do tego potrzeba miłosnej magii

Gość gość
Byłam kiedyś w takim związku,gdzie mężczyzna po pewnym czasie,stał się dla mnie w niewyjaśniony sposób nieatrakcyjny. Przepraszam,że tak pozwolę sobie to porównać,ale... To jest jak z kupnem sukienki.Może się podobać,ma się ochotę nosić ją codziennie,ale czasem może się znudzić z dnia na dzień. Teraz jestem w związku z mężczyzną,który fizycznie nie jest jakimś moim ideałem,ale uwielbiam jego intelekt. :)

Gość gość88
A ja jestem zdania, ze do każdego związku może wkraść się rutyna. WIadomo,że na początku wszystko jest piękne - sex aż wisi w powietrzu. Jednak po wielu latach bycia razem może spowszednieć. My z mężem również mamy takie problemy ale staramy się nieco urozmaicić nasze życie intymne. Dzięki temu nie jesteśmy sobą znudzeni mimo długiego stażu. Wypróbuj sobie Sex Elixir - my jakiś czas temu przetestowaliśmy sobie z mężem ;) Wkraplasz kilka kropelek do napoju i Twoje libido podnosi się znacznie (kupowaliśmy w sieci: http://sexelixir.pl/ ).

Gość gość
a co ma zrobić facet który dla każdej jest nie atrakcyjny?

Gość gość
a ja mysle,ze dlatego Cie nie chce bo jestes pipka ktora loto na kazde jej zawolanie poslusznie jak piesek. Nie umiesz warknac, czy nawet wydrzec sie na nia. Jestes miekki a tacy nie pociagaja

Gość gość
babe to trzeba czasem przetrzasnsc i dac jej do wiwatu wtedy wie,ze nie ma przy boku leszcza tylko faceta ktoremu jak sie cos nie podoba to umie to wykrzyczec czy uprzec sie przy swoim. Uwazam,ze jakbys sie zbuntowal inie dostosowal do jej zalecien,stal twardo przy swoim zdaniu to bys ja mial. No nic czlowiek uczy sie na bledach next time juz inaczej zadzialasz