Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanaberia7

Zwiazek z muzulmaninem Ku przestrodze!!

Polecane posty

Gość Fanaberia7

Witam, Mam chec zwyczajnie sie wygadac dlatego zdecydowalam sie opowiedziec to i owo jak to wygladaja poczatki takiej znajomosci a jak to sie konczy (prawie zawsze) ! Na poczatku dodam iz nie jestem podlotkiem a kobieta dojrzala a mimo to prawie dalam sie zmanipulowac. Zaczelo sie od tego, ze pewnego dnia ktos zaczepil mnie na facebooku, nie odp nawet nie spojrzalalam kto to, co to z jakiego profilu itd. Ale nast. dzien nast, wiadomosc na odczepnego odp, i tak nawet nie wiedziec kiedy zaczelismy wymieniac wiadaomosci, jak dostalam od niego wiersze na moje pytanie kiedy to napisales odp. oh wczoraj w nocy gdy myslalem o Tobie ( co bylo klamstwem ) i tak za jakis czas zaczal wyznawac mi milosc ja , ze wybacz ale z tego nic nie bedzie poza klikaniem moze od czasu do czasu (dodam, ze byl mlodszy ode mnie) ale koles byl nieugiety, dalej wyl z bolu i milosci a ja go odrzucam milosc juz wtedy wyznawal mi regularnie a po nicealym tyg wrecz oznajmil, ze on sie ze mna ozeni stanowczo mu dalam do zrozumienia, zeby zapomnial i zwyczajnie dal mi spokoj tej akcji nie zapomne nigdy - oznajmil mi, ze on idzie sie zabic i czesc! zniknal na kilka godzin ja w strachu mao tego bylam wtedy w pracy myslalam, ze on serio sobie cos zrobi. Ale po przybyciu do domu odezwal sie ( typowy szantaz emocjonlany, ktory potem byl juz norma) przeprosil za swoje zachowanie, ja zdebiala cala mysle ok moze go ponioslo, ale zrobilo mi sie go zal ( taki biedny zakochany a ja go odtracam) pomyslalam ok zobaczymy co bedzie i tak jakos sie zaczelo ( ze ja wtedy nie zwialam gdzie pieprz rosnie to sama sie sobie dziwie) i tak z dnia na dzien bylo coraz lepiej , ale mimo wszytsko coraz bardziej czulam, ze cos jest nie tak po dosc krotkim czasie obrazal sie jak np. skomentowalam czyjs post ( nie daj Boze kolegi) polubilam zdjecie, dodalam kogos do znajomych, komenatrze od osobnikow plci meskiej musialy byc ignorowane lub kasowane przeze mnie, gdy nie odp na jego wiadomosc powiedzmy ze 30sekund pytal co robisz? Kontola pelna sprawdzal co lubie na fecebooku co pisze co komnetuje. Z pracy np 20 min opoznienia zaraz pytania gdzie bylas, czemu tak pozno, w sobote zdarzylo mi sie ze spalam dluzej obrazony, bo pewnie cos lub z kims juz bylam. CHORE! Poza tym smierdzace lenie ciagle slyszalam jak czeka az mamusia czy siostra zrobie mu sniadanie w dniu nie robil nic oprocz patrzenia w komputer (ani pracy , ani szkoly) oklamalam mnie co do wieku, co wyszlo pozniej. Ciagle naciskal kiedy zalatwie mu wize do Polski, ale jak czegos chcial (powtarzal, ze pochodzi z bardzo biednej rodziny ja bylam i jestem dobrze sytuaowana materialnie, wiec wyladzal ode mnie pieniadze ja jako osoba o dobrym sercu nie umialam odmowic, gdy np mowil,ze nie maja na jedzenie) pozniej podczas wiekszych awantur stawal sie coraz bardziej agresywny wyzwiska, ze jestem odrazajaca ze jestem b***h itd itd ale ja glupia zawsze wybaczalam.

Gość Fanaberia7
CZESC II ---Nigdy nie odzywalam sie do niego pierwsza on zawsze sie kajal i przepraszal, ze to juz sie wiecej nie powtrorzy. Wierzylam do czasy jak ktoregod weekednu napisal mi - jak to ty jeszcze spisz (helo weekend byl mam prawo sie wyspac) a ja mam tu problemy, zapytalam co sie stalo a on, ze w domu nie ma na co liczyc ze koledzy zaproponowali mu wyjazd w gory a on nie ma kasy matka mu nie da bo nie ma , ( liczyl, ze napisze jak zawsze czyli nie martw sie ja ci pomoge) ale ja nic nie napisalam slowem, napisalam tylko to znaczy ze twoje plany musza poczekac, wsciekl sie zaczela sie klotnia ja napisalam tylko nie mam zamiaru sie z toba znowu klocic i wylaczylam komputer, na nast dzien (niedziela) zostawil mi kilka wiadomosci, nie bylo cie cala noc na facebooku cos sie stalo? gdzie bylas? odp ze wolalam sie nie odzywac niz znowu klocic cala noc. I odp mi znowu pierdo.... sie ze jestem d****** bo zniknelam na cala noc bez wiadomosci, ze spalam z kims jak d****** zebym s*******a...la, ze jestem nikim , zerem, tylu obelg to ja w zyciu nie slyszalam nigdy!! Po tym juz wiecej nigdy mu nie odp ucielam wszelkie kontakty, skasowalam wszytsko co mialo jakikolwiek zwiazek z tym czlowiekiem (pochodzil z Pakistanu) potrafil tej samej minuty mowic jak bardzo kocha w nast sek juz bylam dzwika. Oni nie sa zdolni do niczego innego jak agresja, lenistwo, ponizanie kobiet mozna mnozyc. Dziewczyny dajcie sobie spokoj to sie nigdy inaczej nie konczy a zawsze tak samo. Ja mam poki co spokoj i mam nadzieje, ze juz tak zostanie. Musialam sie gdzies wygadac :) Pozdrawiam, jesli macie jakies pytania piszcie smialo :)

Może dlatego Perłowa Królewna mi nie odpowiedziała na fb - może jest zasypywana wiadomościami...:(

Gość gość
Jak ma na imię?

Gość gość
Moja znajoma poznala w Niemczech Turka. Pracowala w barze, on tam przychodzil. Facet 20 lat starszy, przystojny, zamozny. Na poczatku go unikala, no bo jak to, taka roznica wieku, kulturowa i wgl. Ale on nie dawal za wygrana, kupowal prezenty, bizuterie, kwiaty. Pobrali sie, urodzila im sie corka. Wyjechali do Turcji. Tam sie okazalo, ze on ma juz zone i doroslego syna. Jego siostra probowala zabic moja kolezanke i jej corke. Uciekly stamtad. On przyjechal za nimi do Polski i zaczal sie koszmar. Bicie, znecanie sie, wyzwiska, kontrolowanie na kazdym kroku. Trzy lata temu udalo jej sie dostac rozwod, po dlugich latach walki. Odeszla z niczym byle sie uwolnic. Dzis ma 40 lat, ciezka depresje i zaczyna na nowo. Nikomu nie zycze takich przejsc

Gość gość
wiele takich przypadków znam osobiście

Gość gość
wiele takich przypadków znam osobiście

Gość gość
kolumbem to ty nie jestes:)

Gość gość
jakbym czytala o sobie, tylko, ze moj byl katolikiem - pisze to tak, ku przestrodze!

Gość Fanaberia7
Ano wlasnie jak mozna? Nie mozna otoz to!... nie mialam pojecia co robi slepa maniupulacja i zauroczenie, jestem wsciekla na siebie, ze dalam sie tam podejsc , ale wole to niz zmarnowane zycie. Napisalam te kilka slow dla kobiet , mlodych dziewczyn zeby sie serio obudzily moja znajomosc z nim trwala rok a to byl rok jak z horroru i to na odleglosc a mowa o zyciu...

Gość gość
trzeba byc totalną zdzirą aby leciec na muzułmanów

Gość gość
Chwila...a co to za roznica czy on był muzułmaninem, buddysta czy prawosławnym? to ty autorko okazalas sie totalna kretynka, bo wdawać się w taka znajomosc netowa, przezywac jak mrowka okres, czy facet, którego na oczy nie widzialas , obrusza się, wścieka czy tez "kocha" - jest to po prostu smieszne.:-D tym bardziej, ze napisalas, ze nie jesteś nastolatka. Przypominasz te kobiety, które daja się zmanipulować "afgańskimi generalami", którym wysylaja się duza gotowke , bo sa 'zakochane" :-D

Gość Fanaberia7
Zgadza sie dalam sie zmanipulowac jak kretynka i temu nie przecze. Jestem sama sobie winna i nie szukam usprawiedliwienia samej siebie. S**t happens, w realu na szczescie sie nie widzielismy natomiast rozmawialismy na skypie. Historie opisalam, by moze nastepna nawina pomyslala dwa razy zanim zdecyduje sie na jakiekolwiek kontakty z muzulmanami.

Gość gość
a myslisz, ze jakby byl innego wyznania to nie potraktowalby cie tak? to nie zalezy od religii a od tego jakim kto jest czlowiekiem

Gość gość
Bo Polki sa głupie...Muzulmanin kieruje się islamem i przekabacaniem niewiernych na islam. Ot cala ich filozofia.

Gość Fanaberia7
Hm mozliwe, ale po tej znajomosci przegladalam wiele for internetowych, by poczytac o takich znajomosciach, rzadko sie od siebie roznily, poczatku przewaznie takie same , koniec 4 razy gorszy, wiec w pewnym sensie i tak mialam fuksa.

Gość gość
2014-05-25 17:30:03 [zgłoś do usunięcia] gość Bo Polki sa głupie...Muzulmanin kieruje się islamem i przekabacaniem niewiernych na islam. Ot cala ich filozofia. ===============' HAHAHAH alez gleboka myśl!!! :-D jakiś chloptas z Pakistanu, pewnie tamtejszy "element" o zwichrowanej osobowosci, chciał znaleźć glupia babe, która załatwi mu wize wjazdowa do Unii Europejskiej.! I nie miało to , głupku, nic wspólnego z przekabacaniem na islam:-D Taaa..siedzi taki islamista przed skypem i o niczym nie marzy , tylko o tym, żeby niewierna Fanaberie "przechrzcić" na swoja religie, hahahaha.

Gość gość
Do gościa z godz. 16- poszukuję kontaktu z osobą, która była/ jest w związku z Turkiem. Bardzo chciałabym porozmawiać. Jeżeli Pani albo Pani koleżanka zgodziłybyście się na to, będę bardzo wdzięczna.

Gość gość
Turek ok

Gość gość
zwiazek z muzulmanem -a na oczy go nie widziala ,zaraz je##e.

Do goscia z godz.18.11. Masz ochote pogadac,to sie odezwij.Jestem w zwiazku z turkiem od 3 lat.

Gość gość
jakas ty glupia....rozumiem jakbys byla w zwiazku na zywo...a ty piszesz o kontakcie przez neta..smieszna jestes ....

Gość gość
Dzieki za przestroge! NIestey tak jest ze jak sie poznaje nowa osobe to czlowiek chce byc mily i przewaznie sie zaklada ze rozmawiamy z normalna osoba. A swoja droga to ja nie rozumie ludzi ktorzy nie maja FB nastawionego na "private" Moj profil na FB moga ogladac tylko moi znajomi! To latwo ustawic w "ustawieniach" Zdecydowanie trzeba bronic swojej prywatnosci w necie. Po co maja jakies dupki z pakistanu i inne szumowiny ogladac moje zdjecia i czytac o czym pisze???

Gość gość
przestrzegac to powinnas, ale przed zwiazek ze soba i jakimkolwiek kontaktem

Gość gość
wsród polskich męzczyzn też takich nie brakuje. Własnie uciekłam z domu z dziecmi. Znalazłam mieszkanie i próbuje jakoś wrócić do normalności. On nie daje za wyhgraną wiemn że próbuje mnie znaleźć i musze kombinować aby nie przerywac normalnego rytmu życia a dzieci by mogły swobodnie chodzić do szkoły.

Gość gość
jak białe kobiety się szmacą z jakimiś brudasami to mają za swoje. wcale mi ich nie szkoda.

Gość gość
związek z muzułmaninem czyli związek z brudasem .. a polki tak narzekają że faceci się nie myją .. dziwne