Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowiedziałam się, że chcą mnie zwolnić z pracy..co robić?

Polecane posty

Gość gość

Od zaufanej osoby, która rozmawiała z szefem dowiedziałam się, że za jakis miesiąc będą zwolnienia, bo mają za dużo pracowników no i do zwolnienia idę m.in ja, bo pracuję tam najkrócej..a mi tak zależy na tej pracy, nie chcę jej stracić, czy mogę coś zrobić, żeby mnie nie zwolnili nie wiem jakieś zwolnienie od lekarza czy coś?Dodam, że pracuję za pomocą agencji pracy za granicą...

Gość gość
Nikt nie doradzi?

Gość gość
No tak, pójdziesz na zwolnienie i szef automatycznie zapragnie zachować takiego pracownika za wszelką cenę :o Otrząśnij się

Gość gość
Jeśli będą zwolnienia i kryterium jest staż pracy to raczej niewiele poradzisz. Szukaj nowej.

Gość gość
Czyli chyba nic nie da się zrobić, na sam koniec odwalę najgorsza robotę i bye..czuję się trochę oszukana, bo zawsze starałam się dobrze pracować, zawsze wyrabiałam ponad normę...

Gość gość
Współczuję, wiem jak to jest stracić fajną i lubianą pracę. Nie bierz tego do siebie, przyczyną nie jest to, że źle pracowałaś. Nie łam się i szukaj nowej.

Gość gość
Masz dwie opcje wyprzedzić fakty i pogadać z szefem ze masz trudna sytuacje i liczyć na jego zrozumienie lub od razu czegoś szukać, może uda sie znaleźć nowa na zakladke

Gość gość
Idz na l4 i szukaj pracy bo bedziesz za chwile z niczym.

Gość gość
Tylko nie mogę z tym pójść do szefa, bo ta osoba, która rozmawiała o tym z szefem nie miała mi o tym mówić, a powiedziała mi, bo mnie lubi..więc nie chcę mu robić problemów..