Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety doradzcie

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z moja dziewczyna 3 msc...jestesmy juz znacznei dluzej ze soba - mimo ze jest piekna kobieta i ma duze powodzenie jest o mnie cholernie zazdrosna i zaborcza...o wszystko teraz problem...ma od lat przyjaciolke, z ktora dawno temu (z 5 la temu "cos" mnei laczylo - kilka spotkan, nic nie wyszlo - moja decyzja etc.) - pracuje z ta przyjaciolka, czasem do mnie dzwoni...ufalem jej bezgranicznie, gadamy codziennie etc. dziewczyna jest strasznei zazdrosna, nie pozwala mi odbierac tel, gadac z nia etc. moje pytanie: czy jest mozliwa sytuacja posiadanie dziewczyny i przyjaciolki? czy w ogole to odpada? chozi mi o odpowiezi z autopsji.

Gość gość
Kobieta ma z autopsji wiedziec czy mozna miec dziewczyne i przyjaciolke? Puknij sie. Powiadam ci, tam gdzie odmienne narzady plciowe, nie zaznasz przyjazni. Amen.

Gość gość
odpada... w życiu nie pozwoliłabym sobie na to żeby mój facet miał przyjaciółkę... jakaś chora sytuacja w ogóle... jak sobie pomyślę że miałby do takiej przyjacioleczki biegać i wyżalac sie po jakichś naszych kłótniach, albo opowiadać co sie dzieje u nas w przysłowiowym łóżku to po prostu niedobrze mi sie robi...

Gość gość
chodzi mi o to czy bylyscie w takiej sytuacji? jak tak to jak reagowalyscie itd?

Gość gość
po prostu powiedziałam mojemu facetowi że nie życzę sobie żeby spędzał czas z tą panną sam na sam... w większym towarzystwie od czasu do czasu jestem w stanie znieść to że się widzą... na szczęście teraz dzieli nas wiele kilometrów i nie ma na to zbyt wiele okazji... zresztą mój facet nie miał problemu z podjęciem decyzji która kobieta jest dla niego ważniejsza...

Gość gość
okej,, czyli sei nie da.

Gość gość
:D

Gość gość
rozgryzles to zuchu ! ;)

Gość gość
czyli dupa, ale jazy o wszystko to jakas masakra.

Gość gość
Znałam wielu kolesi ktorzy sie chcieli ze mną przyjaźnic ale tylko dlatego ze ich w spodniach siedziało I ty tez odpowiedz sobie czemu chcesz stamtąd kobieta utrzymywać kontakt ? Nie masz kolegów do pogaduszki ?

Gość gość
jset z dwa razy wieksza od mojej kobiety...tu nie chodzi o seks.

Gość gość
heh