Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam ochoty wychodzić z domu

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat i spędzam większość czasu w domu. Do niedawna jeszcze pracowałam i studiowałam, więc musiałam wychodzić, ale teraz zupełnie nie mam na to ochoty. Wyjątkami są momenty, gdy wiem, że pojadę/pójdę w jakieś ciekawe miejsce, ale tak poza tym w ogóle nie mam potrzeby bycia poza domem. W sumie to i tak nic nie daje - tam, na zewnątrz jest źle i są same problemy.

Gość gość
ja też nie mam ochoty, żebym jeszcze dom miał porządny albo chociaż mieszkanie z dużym salonem.

Gość gość
Proszę o pomoc. Oferują mi pracę, powinnam się cieszyć z tego powodu, a ja odczuwam strach i szukam pretekstu by tam nie iść.

każdy chciałby miec tylko ciekawe wyjscia i piekne życie. Ale niestety swoje zycie budujemy sami.

Gość gość
Wiem, tylko ja naprawdę odczuwam potężny lęk przed ludźmi i zakładam, że coś złego się wydarzy. Na samą myśl o pracy w miejscu publicznym trzesą mi dłonie.

Gość gość
nikt Cię nie skrzywdzi, nie ma co się bać.

Gość gość
Może i tak, ale wśród ludzi jestem strasznie nerwowa i zdekoncentrowana, przez co gorzej wykonują powierzone mi obowiązki. Ciągle się boję, że ktoś mnie zwyzywa, skrytykuje, że sobie nie poradzę.

Gość gość
Może i tak, ale wśród ludzi jestem strasznie nerwowa i zdekoncentrowana, przez co gorzej wykonują powierzone mi obowiązki. Ciągle się boję, że ktoś mnie zwyzywa, skrytykuje, że sobie nie poradzę.

Gość gość
eeetam daj spokój. :)

Gość gość
Zgadzam się. Mnie strach obezwładnia. Chcę żyć normalnie, pracować, spotykać się z ludźmi, mieć faceta, ale to wszystkie takie odległe, jakby nierealne.

Gość gość
to jakieś nonsensy, praca to nie skok ze 300m na linie, tylko normalne wykonywanie jakieś mechanicznej czynności. Stosunki z ludźmi, przecież oni nie chcą nikomu krzywdy zrobić inni ludzie. A z facetami to większy problem, bo Ci często nie chcą się wiązać.:)