Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniLyzeczka

Bardzo nieregularny okres .Czy łatwo zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość PaniLyzeczka

Hej.mam pytanie.mam nieregularny okres.mój ostatni cykl trwał 16 dni.nie wiem ile będzie trwał ten.kochalam się z narzeczonym bez zabezpieczenia w pierwszy i drugi dzień po @.czy jest możliwe żebym zaszła w ciążę?

Gość gość
cykl 16 dni? To miałaś jeden okres a zaraz potem drugi? A co gin na to?

Gość PaniLyzeczka
Mówiłam mu że mam nieregularny to wypisał mi tabletki.Później było ok i odstawilam.teraz mam różnie.Po 30,25 a teraz 16.trochę mnie to martwi bo w tym miesiącu miałam już 2 raz .

Gość PaniLyzeczka
Teraz nie wiem kiedy mam dni plodne.kochalam się z narzeczonym a teraz czuje się...inaczej.ciężko to określić.moje samopoczucie jest podejrzane i zaczęli to zauważać ludzie.:ocały czas jestem zmęczona i podejrzewam ciążę a na test jest za wcześnie.

Gość gość
a ile minęło od stosunku?

Gość PaniLyzeczka
4 dni ale to niemożliwe jest aby mieć jakieś obiawy po 4 dniach.chociaż....moja mama mówiła,że odrazu wiedziała i,że to czuła.

Gość gość
no to nie ma mowy o innym samopoczuciu, bo nawet jeżeli doszło do zapłodnienia, to zarodek się nie zagnieździł, a jeżeli masz problemy z nieregularnymi cyklami, to zmień lekarza na jakiegoś konkretnego, który zacznie od badań hormonalnych, bo przy cyklu 16- dniowym nie ma mowy o zajsciu w ciążę

Gość PaniLyzeczka
Jej...no to się teraz wystraszylam.poszukam dobrego lekarza i umawia się jak najszybciej na wizytę,,,a jeszcze martwi mnie to że w połowie miałam 1 dzień plamienia :o

Gość gość
jeżeli nie zrobisz badań hormonów, to nic nie będzie wiadomo, więc do dzieła

Gość PaniLyzeczka
Dziękuje za informacje :*

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość ashe30
Czy łatwo? to zależy...przypuszczam, że przy takich cyklach możesz mieć cykle bezowulacyjne. Wyznaczasz ją sobie w jakiś sposób?

Gość gość
Ja tak miałam. nie zawsze pojawiała się owulacja, dlatego warto jest sobie to sprawdzać. Można iść na monitoring do gina, przydatne mogą być też testy LH czy mikroskop owulacyjny. Ja używałam tego ostatniego - Afrodyty