Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falszszszsz

kooorwa znowu podrobili wybory

Polecane posty

Gość falszszszsz

jak to jest mozliwe ?! wszyscy byli przeciwko ! oszusci trzeba teraz z tym cos zrobic pieprzone PO zlodzieje !

Gość gość
jak zawsze co te zlodzieje innego potrafia

Gość gość
Ze tobie wynik nie odpowiada to od razu wybory podrobione ? A gdyby wynik był taki jak oczekujeszto wybory by były fair ? Ale pustak sie odezwal

Gość gość
Wiadomo, że nikt na PO nie chciał głosować, a tu proszę. 32 proc. :D

Gość gość
pustaku jeszcze bedziesz sobie w morde plul jak poczujesz szwabski kij na swoich plecach !

Gość gość
To chyba logiczne, że podrobiony, bo gdzie Ty widziałeś te tabuny ludzi, którzy chcą głosować na PO? Wszyscy ich nienawidzą i mają dosyć. Oni już zawsze będą wygrywać. Jesteśmy niewolnikami.

Gość gość
oczywiscie wystarczy wejsc na wszelakie fora i poczytac co ludzie pisza ilu pisze ilu opowiada sie przeciwko PO na fejsie na youtube wszeeeeedzie ! oszusci ! kanciarze nie chce aby rzadzil moim krajem szwab

Gość gość
to jest cyrk ! oszustwo

Gość gość
A nie pomyślałem durniu ze piszą tylko pisowcy ? Ja głosowałam na po i sie tego nie wstydzę, lepsze to niz głosować na oszołomów ze schizofreniczność wizja swiata Kolejna teoria spiskowa buhaha

Gość gość
Trzeba bylo ruszyc tylek na wybory... frekwencja 22 proc? Kpina. Podczas gdy tuski maja pod soba armie tysiecy urzedasow itp. Mysleliscie ze bedzie latwo odciagnac swinie od koryta? Nie z taka mentalnoscia ...

Gość gość
Już lepiej oficjalnie zlikwidować ten kraj niż znowu z tym PO

Gość gość
to fakt tych scier nie latwo bedzie sie pozbyc a ci co na to goffno glosowali jeszcze beda beczec baranim glosem ...barany

Gość gość
a juz myslalam ze K***in zwyciezy :D :classic_cool:

Gość gość
Ludzie glosujacy na PO cos mi sie zdaje ze nie raz sie jeszcze dostaniecie po dupsku... co sie odwlecze to nie uciecze :)

Gość gość
napisałam K/ o r/ wi/n i mi zagwiazdkowali. Czy jak napisze Tusk to też będą gwiazdki? :O

Gość gość
Ty sie nie wstydzisz? My wstydzimy sie ciebie...

Gość gość
to jest oczywiste ! tyle ze szkoda lat straconych bo te menty rozkradna i wysprzedaja to co jeszcze zostalo

Gość gość
Glosujacy na PO to ludzie nie potrafiacy myslec, postraszyli ich pisem i gotowe:D ludzie w Polsce jest wiecej partii nie pozwalajcie tym pajacom z pis, po i sld wmawiac ze tylko Oni sie licza...

Gość gość
Nie wstydzisz sie tego ze glosowales na PO? To my wstydzimy sie ciebie...

Gość gość
dokladnie przeciez w tym wszystkim nie chodzilo aby wygral PiS ale zeby PO nie dostalo sie na czolowke dlatego pisalem glosujmy na kogokolwiek procz PO i Palikota ja p*****le

Gość gość
nie nie wstydze sie, wsytdzilabym sie glosujac na pis bo tam jest ten szaleniec Kaczynski, ale same postulaty sa ok.

Gość gość
Rozpiepszaja mnie komentarze o wiekszym lub mniejszym zle... odpowiedz mi co ci kaczynski zrobil?! To ze sluchasz tvnu majacego kontrakty z PO o "pomylonym kaczynskim" to chyba wynik tylko i wyłącznie twojej glupoty... pomysl czasem samodzielnie! Przez takich jak ty nasz kraj zostanie wysprzedany wiesz cos w tym temacie np.? To jest mniejsze zlo k***a dla ciebie?

Gość gość
jesli nie zaglosowaliscie na pis albo na po to wasz glos jest stracony, dlatego zwykle glosuje sie na tych czolowkowych, pozostali i tak nie maja znaczenia

Gość gość
mamy 19 mandatow nie bedzie latwo PO rzadzic po swojemu tyle choc mi zostalo nadziei

Gość gość
Kaczynski interesuje sie tak naprawde tylko sprawa Smolenska, po tym wydarzeniu troche mu padlo na glowe, nie ufam mu, on najchetniej wywaolalby wojne z Rosja

Gość gość
ty mysl nie o wojnie a mysl o tym co bedzie z polska ? pod rzadami tego sprzedajnego pomiotu niemieckiego

Gość gość
Nie muszę słuchać TVN by mieć opinie o Kaczyńskim, wystarczy posłuchać Kaczyńskiego czy Macierewicza by wyrobić sobie opinie

Gość gość
Nie wazne kto ma jakie zainteresowania ważne jak rzadzi. Oj biede bedziecie trzepac z tym PO az wspolczuje Polsce takiego glupiego narodu.. wysprzedaja nas wp**du za grosze :) baju kghm, lotos, orlen i inne wielkie koncerny :D

Gość gość
wlasnie o tym pisalam no ale panienka powyzej sto rozumow zjadla i ona wie lepiej przeco :D co takiemu wytlumaczysz ? wytlumaczy sie samo jak poczuje na wlasnym tylku

Gość gość
ja rowniez nie slucham tylko tvn, ale takze tvp1 oraz tvp2 i wypowiedzi Kaczyńskiego na wszystkich programach są takie same.