Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem przeciwna adopcji dzieci przez homoseksualistów.

Polecane posty

Gość gość

na śluby tak, niech sie żenią ale dzieci nie wolno im oddawac :O poznałam dwoch gejow, to srodowisko, bylam w gejowskich klubach i dyskotece w Warszawie i powiem wam, ze to masakra co sie tam wyrabia, te darkroomy gdzie uprawiaja seks z przypadkowymi facetami :O dlugo by pisac, dzieci z takimi wyroslyby na alkoholikow, narkomanow i patologie :O Polska to nie ameryka, u nas nie ma bogatych gejow na stanowiskach z willami, u nas sa obrzydliwe PEDAŁY ! Nie dajcie sie nabrac na te brednie o braku tolerancji, oni sami sie proszą by ich lać :O

Gość gość
Nie każdy gej puszcza się na lewo i prawo ,tak jak nie każdy hetero jest wzorem do naśladowanie. Mój ojciec był pijakiem ,bił mnie i zdradzał moją matkę.Więc też nie dała bym mu prawa do adopcji. Wolałabym mieć 2 ojców ,którzy nie piją i się kochają niż jednego zakłamanego alkoholika.Nie ma dla mnie znaczenia czy dana osoba preferuję sex analny czy oralny ,liczy się jakim jest człowiekiem.

ok a ja jestem za sterylizacją ludzi, którzy chcą mieć dzieci - wtedy będą musieli adoptować bo obecnie nikt ich z sierocińca nie chce z osób hetero, a homo nawet jak chcą to im się zabrania.