Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabujanawkierowniku

Zaryzykować i żałować czy żałować że się nie zaryzykowało? Pytanie.

Polecane posty

Gość zabujanawkierowniku

Może to nie miejsce na taki temat ale jest tu dużo kobiet i być może któraś z Was miała podobny ,,problem" Sprawa wygląda następująco. Ja mam 26 lat, mój mąż 29. Jesteśmy ze sobą już 9 lat (w tym 3 po ślubie) i jest moim jedynym facetem jeśli chodzi o seks. Między nami układa się fajnie, nawet zaczęliśmy starania o dziecko. Do tej pory jakoś nie myślałam o seksie z innym facetem bo uważałam, że nasz jest udany i dalej tak sądzę. Od roku pracuję w pewnej firmie i od samego początku zwróciłam uwagę na jednego faceta. Starszy - ma chyba 36 albo 37 lat. ale wygląda z***biście i jest po prostu chyba odzwierciedleniem mojego ideału faceta jeśli chodzi o wygląd...Jego perfumy, głos..Strasznie pociągał mnie fizycznie..Początkowo miękłam jak go widziałam. Potem jakoś mi przeszło i powiedzmy, że to ,,zauroczenie" minęło. Od dwóch miesięcy w wyniku przekształceń stanowisk pracujemy razem, z tym, że on jest jakby moim kierownikiem. zauroczenie a raczej ten pociąg fizyczny do niego wróciło. Po prostu chciałabym się z nim przespać. Chociażby raz. Za dwa miesiące i tak zwalniam się z tej pracy bo wyprowadzamy się z mężem do innego miasta oddalonego o prawie 200 km i raczej się już nie spotkamy. Za 1,5 miesiąca mamy imprezę firmową i zastanawiam się czy najzwyczajniej w świecie go nie wyrwać. wiem, że ma żonę ale ja też mam męża a to byłby tylko seks. Z każdy z nas jest dorosły i odpowiada za swoje czyny . Chciałabym tylko ten Jeden jedyny raz. Jak myślicie zaryzykować i jakoś go sprowokować?

Gość gość 30
Ja nie mam takich problemów. Mój mąż do niedawna też był moim jednym partnerem seksualnym. Szczerze z nim pogadałam i powiedziałam, że chciałabym spróbować z kimś innym, nie miał nic przeciwko. Ustaliliśmy jasne zasady, wiedział kiedy to ma się wydarzyć. Seks całe życie z jednym to nuda. A nie uznajemy tego za zdradę.

Gość gość
Tez zaryzykowalam w ten sposób.Mimo ze nie bylismy jeszcze wtedy malzenstwem,zaluje jak cholera.moj maz o niczym nie wie ale dręczy mnie to.jednak pozwolilo mi to zrozumieć jak bardzo go kocham i ze z nikim nie będzie mi tak dobrze.tamten tylko byl rozczarowany moja postawa bo zazwyczaj po 1 razie faceci zostawiają a wtedy ja tak zrobilam,bez sensu bylo to ciągnąć mimo ze przed wydawal sie taki ekstra.czar prysl.na szczęście.ale wyrzuty sumienia mam do dzis mimo ze minely juz 4 lata :)

Gość gość 30
Głupotą jest zaspakajanie żądz za plecami partnera/męża. Ja nie mogłabym żyć z taką tajemnicą.

Gość zabujanawkierowniku
Gość 30 - mój mąż kiedyś chciał spróbować seksu większym gronie, tylko mnie to zupełnie nie kręci nawet gdybym miała możliwość spróbowania z innym facetem. Z resztą tu nie tyle chodzi o seks z innym i o ciekawość jak to z kimś innym jest ale o tego konkretnego faceta.

Gość gość
W sumie, i tak już jesteś szmata skoro takie tematy zakładasz i rozważasz taką możliwość, więc równie dobrze możesz się ****** z gościem.

Gość gość 30
Ja na Twoim miejscu pogadałabym po prostu z mężem (ale u mnie jest to dość nietypowy układ). Wiem, że mąż by się zgodził. W końcu tu tylko chodzi o seks. Jeśli czujesz, że dźwigniesz wszystkie konsekwencje - zrób to.

Gość gość
Wiem, że mój by się na to zgodził ale dla mnie taki układ odpada. Nie wiem właśnie czy gdyby doszło do takiej sytuacji dałabym sobie z tym radę bo nigdy męża nie zdradziłam i dopóki nie spotkałam tego kolesia z pracy to nawet do głowy by mi to nie przyszło. Tylko on ma w sobie to coś - jakkolwiek dziwnie to zabrzmi. Najśmieszniejsze jest to, że nawet nei za bardzo lubię go jeśli chodzi o jego charakter ale fizycznie chyba nie mogłabym mu się oprzeć.

Gość gość 30
Przyznam, że w takim razie Cię nie rozumiem. Jesteś nieuczciwa w stosunku do swojego męża. Skoro wiesz, że nie miałby nic przeciwko powinnaś mu o tym powiedzieć. Tu chodzi o szacunek do drugiej osoby.

Gość zabujana
Chodziło mi o to, że mój mąż kiedyś wspomniał, że chciałby spróbować seksu w większym gronie z wymianą partnerów m.in z tego powodu żebym mogła spróbować z kimś innym. Tylko, że wtedy on uprawiałby też seks z inną kobieta. A mnie po prostu takie rozrywki nie rajcują. Nie kręci mnie seks w większym gronie. Jeśli dobrze zrozumiałam to ty z mężem miałaś taki układ że po prostu prześpisz się z innym tak? Na to mój by się nie zgodził, z resztą ja nie mogę tego w żaden sposób zaplanować bo nie wiem czy facet który mnie tak kręci w ogóle dałby się do czegokolwiek nakłonić.

Gość gość 30
Oczywiście mój układ z mężem idzie w obie strony i gdyby on chciał spróbować z inną kobietą, ja również bym się na to zgodziła. To wszystko działa na bardzo kontrolowanych i mocno obwarowanych zasadach.

Gość zabujana
A poza tym nie mogłabym się przespać z kimś tylko po to żeby jakoś tam zaspokoić swoją ciekawość jak to jest z innym. Musiałabym coś czuć do tej osoby - chociażby tylko fizyczne pożądanie tak jak w przypadku tego kierownika. Nie wiem co on w sobie ma ale nawet jak widzę innych przystojnych facetów to nigdy na punkcie żadnego nie mam takich myśli jak w stosunku co do tego kierownika.

Gość gość 30
U mnie ciekawość była na pierwszym miejscu. Potem dowiedziałam się o podobnych preferencjach, zresztą fajnie się dogadywaliśmy, lubiliśmy się. I tak wyszło. To była fajna zabawa.