Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to mozliwe jestt

JAK TO MOZLIWE ze ktos kto jest biedny MA NADWAGE

Polecane posty

Gość jak to mozliwe jestt

?

Gość gość
bo je najtansze jedzenie-opycha sie chlebem za 1,50,makaronem i ziemniakami caly rok zamiast jest warzywa czy inne lepsze chleby itd,

Gość agaaaaaaa18
często zdrowe jedzenie jest drogie. A tak to można kupić np. pizze za 2,5 w tesco ;), ziemniaki, makaron z sosem spagetti

Gość gość
Dokladnie, w Anglii jest identycznie, przetworzone bezwartościowe jedzenie jest tanie.

Gość gość
chleb,pasztety,makarony, ziemniaki

Gość gość
I brak pieniędzy na siłownię.

Gość wszystko kosztuje
no ale jeszczenie tez kosztujue

Gość w AUSCHWITZ nie bylo nadwagi
bylam w Afryce i widzilam niektore osoby mialy nadwage..i to ma byc bieda?

Gość gość
moze mylisz nadwagę z wielkim brzuchem z glodu

Gość gość
nie nie chodzi o brzuch napompowany woda z Afryki,chodzi mi o normalnych ludzi..ktorzy mieli takze auta

Gość gość
tych dzieci jak najbardziej szkoda...:(

Gość gość
gość moze mylisz nadwagę z wielkim brzuchem z glodu .. w auschwiz nikt nie miał dużych brzuchów

Gość gość
no wlasnie w Auschwitzt nikt nie mial nadwagi...a inni pisza ze glodza sie ,nie jedza duzo ,a tyja...takie bajki...

Gość gość
Niektórzy jeszcze chorują co powoduje tycie lub brak spadku wagi (Np rozne tarczyce cukrzyce zaburzenia hormonalne)

Gość gość
do auschwitz brali tylko szczupłych

Gość gość
tak jasne,brali tylko szczuplych ,zabawny jestes,skad ty to wzieles?

Gość gość
grubi załatwiali sobie zwolnienia lekarskie na otyłość i stąd tyle teraz grubasów :(

Gość gość
Wg Was ludzie z Auschwitz byli szczupli i śliczni czy chorzy i wygłodzeni? Jasne, każdy gruby może się odchudzić dietą z Auschwitz - pracą i niejedzeniem. Tyle, że będą wyglądać podobnie - bez zębów, włosów i wycieńczeni. To proponujecie jako remedium na nadwagę? Ja mam problemy hormonalne, muszę mieć specjalną, zdrową dietę, wydaję blisko 1000zl na jedzenie , zwłaszcza w sezonie zimowym, przy czym nie kupuje drogich rarytasów. Nie jem chleba, ziemniaków, klusek, makaronu - więc musze się żywić mięsem, albo rybą, które są droższe i jem większe porcje, jem też dużo warzyw i owoców. Kiedy ktoś ma 200zł na miesiąc nie kupuje truskawek za 20zł, prawda?

Gość gość
Aha, ja oczywiście jestem SZCZUPŁA. Stać Was aby wydawać 1000zł miesięcznie na 1 osobę na jedzenie? I czy macie codziennie 2h na ćwiczenia? Bo tyle biegam i ćwiczę, aby ważyć 52 przy 164 cm, a nie na przykład 80kg...

Gość gość
Ci,którzy twierdzą,że otyłość stanowi wyłącznie wynik przejedzenia to poprostu zwykłe niedouki.....to ludzie bez wiedzy.Takich durniów jakich ignorancja miesza się często z tupetem i chamstwem a jest wprost "dziedziczona" po środowisku w jakim się kształtują od przysłowiowego szczeniaka,jest niestety pełno. Po cóż się przejmować opiniami chamów i przygłupków?

Gość gość
właśnie przeważnie tanie jedzenie jest tuczące, tłuste i niezdrowe niestety...

Gość moniqueeeeeeeeee
np tanie fast foody, pizze z tesco jak ktoś napisał za 2 zł, najtańsze tłuste kotlety, zdrowa żywność bez konserwantów kosztuje, choć można też odżywiać się tanio i zdrowo np jeśli wiele zywności wytwarza sie samemu, kupuje duzo warzyw itd

Gość gość
moniqueeeeeeeeee, podaj mi proszę taki tani jadłospis na zimę dla wegeterianki, żeby zamknąć się w 200-250zł miesięcznie, dziękuję.

Gość gość
Bo latem nie ma większych problemów ale zimą już się niestety zaczynają schody. P.s. wg mojego endo nie powinnam jeść węgli, więc wszystko, co z mąką, ryż, ziemniaki i marchew odpadaja.

Gość gość
ano możliwe, moja koleżanka która ledwo ciągnie kase wydawała na niezdrowe zarcie, fastfoody it. najtansze jogurty typu kerfurowskie albo serduszko, i nie zjadła 1 tylko np 5 na raz , do tego smazona kielbasa ociekajaca tluszczem z bialym chlebem, tak z 10 kanapek na raz . a co bedzie sobie zalowac:D laska 120 kg przy 170 wzrostu

Gość gość
No to jednak musiala miec troche kasy. jak ktos jest biedny to nie zje 5 jogurtow bo go nie stac na jogurty chyba ze zamiast sniadania, ale nawet te serduszka male co najmniej 2zl kosztuja, a i 10 kanapek tak tanio nie wychodzi