Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez_miłości

Kocham byłego...

Polecane posty

Gość bez_miłości

... a on ma teraz od kilku miesięcy dziewczynę, którą kocha. Już o mnie nie myśli i mnie nie pamięta.

Gość gość
i co ci z takiej dennej miłości ? kochać to z wzajemnością, a nie po kątach :P

Gość bez_miłości
Nic. A właściwie deprecha z takiej miłości. Przecież nie twierdzę, że jest mi z tym dobrze. Tylko co zrobić?

Gość gość
A ktp zerwał?

Gość bez_miłości
On zerwał. Ja bym nigdy z nim nie zerwała. Zostawił mnie dla jakiejś innej laski, teraz ma jeszcze inną. Nie prosiłam o wyjaśnienia.

Gość gość
No tak:-( i dlatego tak za nim tesknisz i jeszcze cos do niego czujesz, powiem ci że mam podobnie, tyle ze ja tej osoby może nie kocham tylko po prostu coś do niej czuje i z tego co mi wiadomo to nie jest z nikim, dlatego do tej pory zastanawia mnie fakt co sie stało ze ze mną zerwał:-(

Gość gość
Zamknąć ten rozdział życia, nie gdybać, nie rozpamiętywać. Rozstaliście się z jakiś powodów. Nie torturuj się rozmyślaniem o nim, musisz zostawić to za sobą.

Gość bez_miłości
Ja wiem, co do niego czuję - kocham go. Staram się nie rozpamiętywać, tylko mało skutecznie.

Gość gość
Mam tak samo staram sie nie mysleć, ale nie ma dnia zeby to domnie nie wracał, a minęło już troche czasu od kiedy widziałam sie znim po raz ostatni.

Gość bez_miłości
U mnie to nawet nie ma godziny, a nie widziałam go od... hen hen dawno temu. :( Jakby mu ktoś powiedział o tym, że dalej go kocham i mam taką obsesję, to by nie uwierzył.

Gość rownie dobrze ja
moglabym zalozyc ten temat. Tyle ze ja sie blaznilam mowiac mu jak go kocham kiedy byl juz z inna. Oszczedzilas sobie przynajmniej takiej zalosci

Gość ela5436
ja też kocham cały czas faceta który mnie zostawił, nie umiem o nim zapomniec. mineły 3 miesiące a nie ma dnia zebym o nim nie myślała

Gość bez_miłości
Wiem właśnie. Jestem bardzo zadowolona z tego, że w ten sposób postąpiłam. Skoro mnie zostawił, bo ją kochał, to już nic nie mogłam zrobić i zerwanie kontaktu było jedyną możliwością. Zresztą on się potem podobno odgrażał jakimś facetom, którzy do mnie zarywali, ale tylko na odległość.

Gość gość
jak możecie kochać byłych?? mi wystarczy sobie przypomnieć że moi byli co noc kładą się do łóżka z inną kobietą i od razu zapominam

Gość bez_miłości
A mi wystarczy o tym pomyśleć i już serce mnie boli i nie mogę się na niczym skupić...

Gość bez_miłości
up

Gość rownie dobrze ja
on mi nie powiedzial ze juz z nia jest. Dzwonil i mowil jak teskni i cierpi a ja sie otworzylam. Wtedy mi oznajmil ze juz kogos ma i uklada sobie zycie na nowo

Gość gość
no to kij mu w d.....e skoro ma inną i ty go jeszcze kochasz??? kogoś kto tak ci powiedział??? wiem że miłości nie da się wyrzucić z serca ale skoro tak ci powiedział to powinnaś go jak najszybciej zapomnieć i układać sobie życie z kimś innym

Gość bez_miłości
Nie będę sobie układała życia z kimś, kogo nie kocham - nie chcę nikogo ranić.

Gość gość
mądrze napisane nie ma sensu kogoś ranić

Gość rownie dobrze ja
Nie wiem jak mozna kogoac kogos takiego, ale nie potrafie o nim zapomniec. Jednego dnia szalal za mna, bylo nam cudownie razem, a kolejnego mnie rzucil. Powiedzial jej ze bylam bledem i pomylka i ze zaluje 'znajomosci' ze mna... A ja plakalam i prosilam go zeby wrocil. Nie mozna sie chyba bardziej upokorzyc. Wiem, ze to dziecinne, ale chcialabym zeby cierpial tak jak ja