Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nawet młodzi głosują na PiS !

Polecane posty

Gość gość

!

Gość gość
no i b dobrze. A co ciagle PO, PO, PO i jest tylko gorzej i robią z nami co chcą? Ludzie juz nie interesuje co jaka partia oferuje tylko chcą by wreszcie zmieniła sie ta rządząca. zrobili sobie strzal w kolano podniesieniem wieku emerytalnego. kazda partia ktora obieca jego zniesienie jest dla mnie godna tego by na nią głosować.

Gość WJF
jak można tych ludzi wspierać. Politycy z partii Kaczyńskiego którzy mają pomysl na gospodarke i kraj powinni utworzyc swoja partie a tego zawistnego gościa spuścić z polityki raz na zawsze

Gość gość
mlodzi to i glupi., nie znaja najnowszej historii i sa z zalozenia przeciw aktualnym wladzom, ktokolwiek by to był.

Gość gość
w koncu do nich dociera co robi z ich ojczyzna PO ! to ze przez ta partie ich rodzice i rodzina musiala wyjechac z Polski to ze nie ma pracy ani godnych zarobkow ! to ze niszcza nasz kraj wyprzedajac bogactwa naszego kraju

Gość gość
bo i młodym otwierają sie oczy! ze w tym chorym kraju dalej tak byc nie może. skoro ktoś "rządzi" od x lat i jest tylko gorzej to kogo za to winić? Wiem, wiem, klimat. Ale niektórym taki powód nie wystarcza. mam nadzieje ze niedłupo będzie po PO.

Gość gość
Siedem lat nieudolnych rządów wystarczy .Jak tam Pendolino ?

Gość gość
każda inna partia może wreszcie zacznie robić coś dla a nie przeciw obywatelom....

Gość gość
i dla kraju ! nie po to nasi dziadkowie walczyli ze szkopami zeby teraz tusek rozdawal nasze ziemie darmowo szkopom !

Gość gość
Absolutnie nie ma na kogo głosować

Gość byłam na wyborach
Jestem młodą osobą i głosowałam na PiS. Jak dla mnie to jedyna normalna partia(ewentualnie jeszcze Polska Razem, ale ona nie ma większych szans).